Hvordan man laver spreder, kunstgødning

December 22

Spreder, kunstgødning kan gøres nemt fra en række af hverdagens husgeråd. Det er muligt at købe tør gødning i form af pellets eller pulver fra en havearbejde butik, men det er billigere og bedre for miljøet, hvis du laver din egen. Hvis du har adgang til kun et par af de elementer er nødvendige for at tørre gødning, kan du spørge venner, familie og naboer for donationer.

Instruktioner

•Tør kanin ekskrementer på avis i solen. Kanin ekskrementer er rig på kvælstof. Når tør, kan pellets føjes direkte til jorden omkring dine planter, blomster og træer.

•Crush æggeskaller i en blender, indtil de danner et fint pulver. Æggeskaller er høj i calcium, som er til gavn for jorden i haven. Skallerne skal muligvis tørring i et par minutter i en lav ovn til at sikre, at de er helt tørre og købedygtig blend let. Stykker af æggeskal med ujævne kanter arbejde samt slug og sneglen afskrækkende. Brikkerne kan placeres rundt omkring dine grøntsager.

•Recycle om morgenen kaffegrums. Få mennesker indser, at brugte kaffegrums er høj på næringsstoffer til gøde jordbunden. Kaffe filtre og teposer kan føjes til kompost. Tør kaffegrums og drys dem rigeligt over sengene.

Tips & advarsler

  • Frisk husdyrgødning vil brænde planter på grund af sin højt kvælstofindhold. Spring ikke den tørring trin, når du arbejder med animalsk gødning af nogen art.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com