Hvordan man laver sten finer billigt selv

October 25

Hvordan man laver sten finer billigt selv

Med gjort kommercielt sten finer, også kendt som kulturperler sten, går for $4-$8 en firkantet fod, jeg besluttede at gøre min egen for en støttemur.

Jeg vil indrømme det var tidskrævende men hvis du ved du har et projekt, der kræver sten finer i sommeren med tålmodighed kan du gøre en hel del over en periode.

Instruktioner

•Den første skridt er at købe forme til din stil skimmel. Du kan finde disse forme på ebay, og på google-søgninger på udkig efter DIY sten forme. Du behøver ikke at bruge en uoverkommelig beløb, jeg tilbragte halvfjerds dollars for plast forme, der passede fint til projektet ved hånden.

•Når du har besluttet, på hvilke forme til brug, spray indvendigt med nogle type på ikke stick spray meget let så stenene ikke vil holde derefter blande din cement i uanset blanding beholder dit valg, jeg brugte en lille plast mørtel gryde. Gætte det beløb, du vil bruge for den forme ejes og forsøge at matche beløbet. Anden ting at overveje er tilføje perlit til mix, som dette vil lette stenene betydeligt gør installationen lettere. Jeg bruges normalt en del perlit til en del sand som et godt kompromis mellem styrke og vægt.

• Som du blande cementen vælge, hvilken farve din kommer til at gøre stenene. Det er bedst at tilføje nogle pigment direkte til våd cement blandes, indtil du får en farve du gerne og virkelig op til realisme gælde nogle af pigment indersiden af formen med en malerpensel helst en lidt anden farve som et højdepunkt, eller noget helt andet for en kontrasterende look. Eksperimentere på processen med et par partier, indtil du får et udseende, der er tilfredsstillende. Bare husk at lade stenene tørre i et par dage at få deres endelige færdigt look.

Tips & advarsler

  • Til at holde luft bobler ud af formene vibrere eller ryste manuelt i omkring 20 sekunder pr mold
  • Husk de mere forme du køber jo hurtigere du kan slå dem
  • Jeg købte fire kvadratfod af mug men otte ville have været mere perfekt

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com