Hvordan man laver stol jernbane Trim

September 11

Stol jernbane trim er en horisontal trim installeret på væggene som et dekorativt element, der også beskytter væggen fra ryggen af stole. Mens der findes mange stilarter, kan du lave dit eget for en brugerdefineret projekt. At lave din egen vil tillade dig at vælge typen af træ og profil af smule, så støbning matcher din eksisterende træværk. Vælg en kvalitet hårdttræ for projektet, da stol jernbane er meget synlige i et værelse. Du kan distribuere stol jernbane trim på en router tabellen ved hjælp af lidt specielt designet til at gøre stol jernbane profiler.

Instruktioner

•Sæt lidt stol jernbane molding ind i routeren i tabellen router. Juster højden, så det bliver skåret den fulde profil af bit i støbning stock bestyrelser. Låse bit på sted. Justere hegnet for at klippe 1-tommer tyk bestyrelser.

•Lay hver hårdttræ bord, en ad gangen, med 1 x 96 tommer ene fladt mod bordpladen router. 3 x 96 tommer side af bestyrelsen bør være flush mod hegnet. Guide bestyrelser gennem tabellen router i en jævn bevægelse, lige hurtigt nok til at tillade kniv til at skære igennem træ uden at tvinge det. Fjern hvert bord, når snittet er færdig og sæt den til side. Rute så mange bestyrelser som nødvendigt for at gennemføre projektet med et par ekstra fødder af materiel til reparationer eller fejl.

•Sand distribueret overfladen af hver bord med en bøde-grus slibning pad i samme retning som kornet af skoven indtil overfladen er helt glat.

Tips & advarsler

  • Vælg de samme arter af træ som den eksisterende træværk i dit hjem.
  • Bære øjet og øret beskyttelse, når routing træ.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com