Hvordan man laver stolebetræk med plader

November 10

Hvordan man laver stolebetræk med plader

Stolebetræk kan være dyre tider, og du kan ikke have den bedste lykke at finde én, der passer stolen perfekt. Ved hjælp af plader fra omkring dit hjem, eller endda en billig men dekorative plader fra et håndværk butik, er en fantastisk måde at improvisere. Hver enkelte stol kan have sin egen særskilte dækning, og du kan gøre dem alle stemmer overens. Den bedste del er, at de vil passe perfekt.

Instruktioner

•Drape ark over stolen. Sørg for at bruge et ark, der når gulvet. Pointen med stol cover er at skjule hvad det ligner nedenunder. Ved hjælp af et ark med pjusket kanter er en nem måde at tilføje detaljer til dækning uden ekstra omkostninger.

•Pinch ene side, og pin det fra top til bund ned langs siden. Gentag dette for anden siden. Dette vil forhindre stol cover fra bevæger sig rundt om stolen, når du sidder i det, samt at udfylde forsiden.

•Sæt bånd rundt om bunden af stolen hvor opbakning møder sæde. Tilføje en yderligere 1 til 1 1/2 fod til båndet før du skærer det.

•Sno bånd omkring denne base og binde en stor bue i ryggen. Indsamle materiale langs bunden af stolen, og trække det hele til bagsiden.

•Tie en knude med de resterende materiale på bagsiden af stolen. Trække arket så stramt som muligt at skabe en meget monteret stol cover.

Uddelingen knude af indpakning elastik omkring det flere gange, indtil du kan vride elastikken længere. Jo strammere bandet er omkring ark, jo mere sandsynligt er det at blive holdt på plads stramt rundt om stolen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com