Hvordan man laver store møbler ser mindre

December 2

Mens store stykker af inventar kan være sjovt at lounge og resten på, kan de nemt overvælde eller dominerer et rum. Fordi kvalitetsmøbler er en betydelige finansielle investeringer, tage skridt til at maskere størrelsen af møbler i stedet for at erstatte den. Fra soveværelser til stuer og spisestuer, forsøge at gøre din store møbler ser mindre, før du beslutter dig at investere i nye stykker.

Instruktioner

•Break sektionsopdelte sofaer i mindre grupper til at oprette flere siddepladser områder, og gøre store stykker ser mindre.

•Paint dine vægge i samme farve som din store stykker af møbler. Dette vil give mulighed for møbler til at passe ind i væggene. Alternativt, brug slipcovers på møbler til at matche din nuværende væggen farve.

•Accessorize møbler med pude og smide accenter at bagatellisere dens størrelse. Give iøjnefaldende tilbehør, såsom en mousserende lampe eller unikke væg accenter, at blive omdrejningspunktet for værelset, og tage opmærksomheden fra de store møbler.

•Brug glas-toppen sofaborde, end tabeller eller sengeborde til at gøre rummet føles større, og gør møblerne vises mindre overfyldt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com