Hvordan man laver Striping

January 7

Hvordan man laver Striping

Lære et par striping teknikker kan tilføje dybde til din design ekspertise. Striping er en teknik, der involverer maling til forskellige farver eller forskellige nuancer af en farve i et stribet mønster på en overflade. Striber give dig en ekstra mulighed, når du vælger en tekstur til at tilføje til et værelse væg. Striping kan gøres af alle, der ønsker at gøre en plads skiller sig ud. Vandrette og lodrette striber kan gøres, men lodrette striber der bruges mere.

Instruktioner

•Paint den mur, du gonna stribe med en grundfarve. Dette vil normalt være en af farverne i striber. Lad underlak tørre i mindst 48 timer før taping.

•Vælg bredden af striberne. Striber er normalt mellem 4 inches og 12 inches lang, disse striber bliver 6 inches. Foranstaltning 6 inches fra et af hjørnerne og markere med blyanten. Fortsætte med at måle og markere hver 6 inches for væggen man stribe.

•Brug laser-niveau på den første mærkning til at gøre en lige linje fra gulvet til loftet. Markere denne linje med 6 tommer intervaller med blyanten. Skræl den maler tape og holde ene ende af båndet til uden for linje mærkning, startende fra toppen. Arbejde din vej ned, stikke bånd langs linjen, indtil et stykke tape strækker sig fra loftet på gulvet. Bruge laser-niveau for at sikre båndet er lige. Gentag dette trin til det næste sæt af markeringer, 6 inches fra hinanden.

•Paint område inde i bånd med den anden farve. Alternere mellem maleri området mellem båndet den anden farve og forlader grundfarven afdækket. Du bør have en anden farve stribe efterfulgt af én grundfarve stribe. Lad tørre i 48 timer og fjerne den maler tape fra væggen.

Tips & advarsler

  • Sørg for at line op indersiden linje af båndet med ydersiden linje blyant mærkning på hver stribe, der vil være malet en anden farve.
  • Stick tape langs loftets kanten og gulv eller gulv trim, kanten for bedre forsvar mod spilde maling på dine gulve eller male dit loft ved en fejltagelse.
  • Maling vil få på dine gulve hvis du ikke kan dække dine gulve med en slags gammel klud eller plastfolie.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com