Hvordan man laver Studio lejligheder hyggelige

October 30

Hvordan man laver Studio lejligheder hyggelige

Studio-lejligheder er også kendt som effektivitet Lejligheder og er typisk den billigste type af lejebolig. De kombinerer et rum, der fungerer som en stue og soveværelse. At gøre denne type af lejlighed synes hyggelig og intim, snarere end trange eller rodet, er ikke en vanskelig opgave. At vælge den rigtige type og størrelse af møbler, giver farver og tilbehør lejlighed til at se indbydende og varme.

Instruktioner

•Paint vægge med varme farver for at skabe intimitet, som beige, taupe, abrikos, mosgrøn eller en dyb guld. Varme, jordfarver visuelt gør væggene synes nærmere, at skabe en indbydende stemning i rummet. Hvis din lejeaftale ikke tillader dig at male væggene, bruge disse farver i din forhæng, polstrede møbler og andet tilbehør.

•Pick små, multipurpose møbler. Lav stykker udvide visuelt udseendet af området. En cedar brystet fordobler som en lagerplads og sofabord eller endda ekstra siddepladser. Reoler hold nips, dvd'er eller cd'er, bøger og kurve til at gemme små emner. Dette forhindrer en rodet look, der distraherer viewer fra den hyggelige atmosfære.

•Anbring høje stykker af møbler mod den fjerneste væg fra indgangen til lejligheden og sikre du har en rod-fri bane i din linje af syne, når du indtaster. Dette forhindrer lejligheden ser overfyldt og rodet.

•Arrange møbler i en "L-formet" mønster så at du har plads nok til at gå ind i alle områder af studio lejlighed uden at føle trange. For eksempel, placere sofaen langs den ene væg og den næste største stykke af møbler med en 45-graders vinkel.

•Invest i en sovesofa til at tjene som en seng og sofa, medmindre din studio lejlighed er rummelig. Dette er mindre vanskeligt at sætte sammen hver morgen. Sovesofa kombination ofte betyder lejer skal flytte ud sofaborde eller andre møbler til at sove og gentage handlinger hver morgen.

•Form to separate opholdsområder. Placer en komfortabel stol i et hjørne af rummet. Sæt et lille, rundt bord i nærheden, dækket med en dug og et lille læselampe.

Hæng illustration eller fotografier i gangen til skabe udseendet af en mini kunstgalleri. Dette udfylder området og undgår en tom, kedeligt udseende plads.

Tips & advarsler

  • Hænge væg-monteret lamper og væg sconces i studio-lejlighed. Dette tilføjer lys til nødvendige områder og forhindrer tilføje rod i rummet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com