Hvordan man laver Stump møbler

July 18

Intet slår siddende uden for dit hjem eller omkring et lejrbål på rustikke møbler lavet af væltede træer. Store træstubbe og små lemmer kan skæres nemt med en motorsav, eller i hånden for en ægte pioner oplevelse. Du kan gøre et simpelt sæt af stole, et lille bord og en bænk med en stump base en kort eftermiddagen.

Instruktioner

• Indsamle små grene, der er faldet fra træer. Din tømmer bør ikke kortere end 3 fødder, og mindst 3 inches i diameter. For de større runder, udvælge træer, der er 12 til 14 inches i diameter og ikke kortere end 20 inches.

•Kontrollér din stump stole. Skære runder til 20 inches høj. Stå træstubbe i deres ender i jorden. Twist træstubbe og tryk ned for at gøre dem stabile for mødet. Hvis stolen stadig klipper, prøv den modsatte ende. Lad som er, eller sand den øverste overflade for en jævnere føler.

•Build en stump tabel. Forbered to 20-tommer høj runder. Plante dem i jorden 1 fod fra hinanden. Skær otte 3-foot tømmeret med en 3 tommers diameter til bordpladen. Placere tømmer sammen i rækken og binde en knude rundt om et træ omkring 3 inches fra slutningen. Snør rebet mellem brædderne, over og under, frem og tilbage, indtil de føler sig sikker. Holde rebet en standard 3 inches fra kanten. Gentag på anden siden af bordpladen. Center enhed på toppen af runder. Søm gennem tømmer i runder til at fastgøre bordpladen.

•Build en bænk. Brug tre 20-tommer runder til basen og otte 4-fods tømmer, der er 3 inches i diameter. Reb sammen sæde ved hjælp af den samme proces som bordpladen. Justere sædet på toppen af de tre runder. Nail bænk til runder.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil have en bærbar tabel, ikke søm top til runder. Plante stauder omkring din stump møbler, der ikke vil blive for høj.
  • Bære beskyttelseshandsker og briller.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com