Hvordan man laver sukkerrør møbler

October 19

Hvordan man laver sukkerrør møbler

En stol med en caned sæde kan blive en smuk tilføjelse til næsten ethvert hjem decor. Sukkerrør møbler har en simpel elegance, der synes at passe godt næsten overalt. Hvis du er interesseret i vævning din egen sukkerrør sæder og stol rygge, du kan spare penge ved at genskabe billig antikviteter. Der er forskellige stilarter og typer af sukkerrør pladser at væve, er disse retninger i et sildebensmønster. Dette er en relativt grundlæggende mønster, der er let at følge, men producerer smukke og holdbare møbler.

Instruktioner

Kæde

•Fjern alle resterende sukkerrør fra din stol, ved hjælp af saks og tænger. Re lim eventuelle løse fuger og sørg for, at stolen er i topform. Hvis du ønsker at sand og re-plet stolen, gøre det, før du starter væveprocessen.

•Find et behageligt sted at arbejde som en garage eller ekstra værelse. Fylde din spand med vand. Sortere ud de længste tråde af sukkerrør fra din bundt og suge fem eller seks i vandet i 30 minutter til en time.

•Tack en lang strand af sukkerrør til tilbage jernbane, i nærheden af det venstre bageste post, og sørg for den ru side af sukkerrør ansigter fra skinnen. Guide strand langs pinden til højre. Trække det over jernbane og over toppen af stolen så at stranden er parallel med ryggen skinnen, så tæt på bageste stillinger som muligt.

•Tag strand omkring jernbane og tilbage under stolen. Derefter, træk strand under stolen og tilbage til den rigtige jernbane. Sørg for der er ingen udsatte jernbane og wrap sukkerrør over toppen af skinnen igen. De rækker, du foretager på toppen skal være parallel til den tilbage jernbane og til hinanden.

Ikke gør mellemlinerne for stram. Holde nok slæk i tråde for dem til at vige, når du trykker på dem med flat i din håndflade. Kontroller spænding ofte, og sørg for hver efterfølgende warp har samme Mænden af slæk som resten.

Fortsætte med at ombryde sukkerrør, indtil du når den sidste tomme og skal deltage to tråde.

•Brug klemme til at holde din mellemlinerne på plads, overlapper en ny strand med udgangen af den forhenværende sig og hæfte dem sammen to gange. Altid gøre det på bunden af stolen til at skjule fælles. Når du tager en streng fra iblødsætning spanden, erstatte det med en anden, så du har en konstant forsyning af fugtede sukkerrør. Svamp din mellemlinerne med vand lejlighedsvis at sikre, at de forbliver fleksible, mens du arbejder.

•Finish i dette første trin i sildeben vævning ved at holde op det samme mønster, tilføjer mere sukkerrør som nødvendigt. Sørg for, at rækken tættest på den forreste jernbane er parallelt med det, og bruge to flere stifter for at sikre afslutningen på den forreste jernbane på undersiden af stolens.

Skud

•Start ved hjælp af din lineal til at måle og bagside skinnerne af din stol. Du vil opdage, at den forreste jernbane er længere end tilbage. Tage forskellen mellem de to længder, opdele den i halve og måle, langt fra hver jernbane ende på forsiden og gøre et varemærke. For eksempel, hvis din front jernbane er 5 inches længere end tilbage, ville du gøre en mark 2,5 inches fra den venstre og højre skinne på forsiden. Vævning er først gjort i en kvadratisk mønster, med hjørnerne taget hånd om i et andet trin.

•Line op sukkerrør bare inde mærket du har lavet på højre side. Gå i løbet af de første tre mellemlinerne, derefter under de næste tre, så over de næste tre og så videre indtil du får tilbage pinden. Når du kommer til bagsiden, så fortvivl ikke hvis du ender med at gå over eller under mindre end tre skinner. Blot fortsætte med mønsteret.

•Træk omkring 4 fødder af strand gennem, og derefter slå stolen over at arbejde på undersiden. Med den kortere ende, den ene kommer fra bagsiden af stolen, væve over tre under tre og så videre indtil du løber tør for materiale. Forlader slutningen hængende løst med en 4-tommer hale---kommer du tilbage til det senere.

•Look på mønsteret oprettet efter den første linje, der stier ud på den under side. Du har brug for den anden række skal være i samme mønster men slået fra som en wrap. Det betyder, at på ryggen jernbane, den anden streng skal gå under den sidste warp, men under de næste tre, så over de næste tre mv. Tælle mellemlinerne og måle bagud så du ved, hvordan man starter den anden streng. Tage den lange ende af den linje, der kommer ud foran på stolen og væve. Du skal have en hel række øverst på stolen og en hel række og én delvis række på bunden.

•Start anden række ved hjælp af den samme vævning teknik som før, men sørg for at fortsætte mønsteret korrekt ved at tælle. Når du går videre fra højre til venstre, skal mønsteret gå over tre, over to, over et under tre under to, under én, over tre, over to osv. Så hvis din første række slutter ved at gå under to, skal den næste række gå under en. Mens dette kan være forvirrende ved første, som du fortsætter med mønsteret, vil det give mening.

•Klik stolen over og Gentag processen for undersiden, igen og sørg for at starte din mønster korrekt. Når du er færdig med en række af vævning, holde stol jernbane med én hånd og bruge den anden til at trække på sukkerrør, hvilket gør det stramt nok til at forblive på plads. Efter at vende stolen over og fortsætte på den modsatte side.

•Føj ny tråde til skud ved at sørge for den gamle strip vil stoppe på undersiden af stolens nær centrum og fordobling af gamle og nye strimler og vævning dem gennem mindst fire mellemlinerne.

Hjørnerne

•Anvend en ny gennemblødt strand og start på undersiden, i det hjørne, der har den hale du forlod, når du begyndte skud. Deltag denne strand ved den ovenfor beskrevne metode og væve langs bunden, indtil du kommer til forsiden af stolen. Derefter dreje stolen og væve langs toppen. Sørg for disse hjørne væver match op med resten af mønsteret.

•Skub hjørne skud når du nå den forreste jernbane gennem vævning og ned til bunden af stolen, ved hjælp af smør kniv til at hjælpe dig. Hvis dette viser sig umuligt, kan du krølle stranden og fold det under warp og tilbage ind i resten af vævning, igen med smør kniv til at hjælpe push hjørne skud på plads.

•Fortsæt væve mønsteret på bunden, går fra ryggen til den forreste jernbane og derefter fortsætte til toppen. Brug resten af streng, hvis du har formået at skubbe det eller bruge en ny strand.

•Hide den resterende skud tråde på undersiden af stolens som du ville enhver anden slutter strand. Dette er, hvordan du afslutte strand fra den vigtigste vævning i midten. Efter det venstre hjørne, deltage i til højre, arbejder fra vævning mod skinnen og indarbejde kortere tråde af skud som nødvendigt.

•Finish ved at lade din stol hvile og stramme og farvning sukkerrør, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Vævning sæde ryg og endda komplekse oval rockers følger denne samme mønster. Du kan gendanne et stort udvalg af møbler og tilføje en underskrift look til dit hjem. Sildeben er eneste mønster du kan bruge. Prøve at eksperimentere ved at væve over og under fire eller fem.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com