Hvordan man laver sund Okra planter producerer

July 28

Hvordan man laver sund Okra planter producerer

Øge afkastet af sunde okra planter er ikke svært, hvis de er befrugtet korrekt og bælg er høstet på en regelmæssig basis. Denne lange, grønne grøntsager er velsmagende, når kogt, dampet eller stegt. Det er en af de grundlæggende ingredienser i gumbo. Uanset om det er dyrket i et hjem haven eller som en kontant afgrøde, planten tåler miljømæssige stress godt og producerer bælg indtil efteråret hvis skåret tilbage.

Instruktioner

•Fertilize hver hektar med 25 til 30 lbs. kvælstof før plantning okra. Anvende en side dressing af 25 lbs., når planterne vokser til en højde på 6 til 8 inches og igen om to uger senere. Teste jorden, hvis okra produktion har været lav i fortiden. For meget kvælstof gør det muligt for planter til at vokse sundt og i et hurtigt tempo, men giver lidt høst.

•Harvest okra hver anden dag for det bedste udbytte. Vælge bælg, når de er omkring 5 inches lang. At fjerne bælg giver planterne for at fortsætte med at producere. Frugt sæt og blomstrende reducerer hvis modne bælg er tilbage på planten. Bære handsker, når picking bælg; de er stikkende og kan forårsage hudirritationer.

•Klippe tilbage sund okra planter til at sikre en afgrøde i efteråret. Klippe dem ned til en højde på 6 til 8 inches med en ukrudtsplante trimmer, forlader 8 til 10 noder. Befrugte nedskæring planter med 15-0-14 eller en 13-0-44 gødning efter anvisningerne på etiketten.

•Irrigate jord godt hver 10 dage. Vandplanter til en dybde af 1-1/2 inches at sikre det bedste afkast.

Tips & advarsler

  • Tynde okra planter, når de er 3 inches høj. Space dem 8 til 12 inches fra hinanden for at forhindre fortrængning.
  • Okra frø har en tyk frø pels, der ikke tillader dem at spire godt. Sættetid dem i seks til otte timer før plantning for de bedste resultater.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com