Hvordan man laver tæppe ophold på gulvtæppet

May 31

Smide tæpper giver en attraktiv løsning at bryde op en stor flade af plads. Oftentimes, men de flok op, skabe højderygge, eller glide rundt på gulvet. Selv hvis tæppet oven på gulvtæppet i stedet for en glat overflade, kan det stadig tendens til at spænde. Denne artikel vil give dig tips om, hvordan man laver tæppet ophold sætte på dit tæppe.

Instruktioner

•Anchor tæppet. Tuck i kanten af tæppet under en tung stykke af møbler i begge ender. Kontroller, at tæppet trækkes stramt for at undgå rynker. Holde i sindet, men at den tunge møbler vil forlade indtryk på dit tæppe.

•Brug Velcro tape. Velcro tape er selvklæbende på begge sider, som gør det muligt at knytte én side til gulvtæppet og den anden til dit tæppe. Derefter link de to Velcro stykker sammen. Placer Velcro tape på hvert hjørne, og overveje at bruge båndet langs alle kanter af dit tæppe. Hvis du har en lang fiber tæppe, men kan Velcro tape ikke holde til fibrene.

•Prøv et produkt kaldet et tæppe på tæppe Hold. Det er en meget tynd mat, som du placerer mellem dine tæpper og tæppe. Ene side af måtten har en klistret overflade. Skræl væk det beskyttende dækken og placere den klæbrige overflade på dit tæppe. Anden siden af puden har fibre, der vil fange løber.

•Prøv et tæppe greb. Det er ikke så tynd som tæppe på tæppe Hold, men det virker godt. Det er en solid ark lavet af gummi. Jo mere trafik dit tæppe vil få, jo tykkere gummi ark du bør købe. Nogle billige versioner falder fra hinanden, hurtigt, men så kig efter dyrere tæppe greb.

•Undgå at tape eller sømning tæppet. Tape vil efterlade klistret rester hele dit tæppe, og negle, udover at være skæmmende, vil strække tæppet og til sidst rive den.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com