Hvordan man laver Termite Spray til at dræbe termitter

June 17

Hvis du har en termite angreb, kan du gøre din egen alle naturlige termite spray til bekæmpelse af problemet i hjemmet. Du kan også ringe i en professionel termite exterminator, men dette vil koste en hel del mere end en hjemmelavet foranstaltning.

Termite kontrol kan foretages med borsyre, som er et pulver, der er afledt af borater. Borater forekommer naturligt i jorden, rock og havvand. Dette er et naturligt alternativ til kommercielle insekticider.

Her er hvordan man laver termite spray derhjemme:

Instruktioner

•Purchase borsyre, der indeholder propylenglycol. Borsyre findes normalt i form af pulver, men propylenglycol væske i Borat, så du kan bruge det som en termite spray. Køb ikke en løsning, der indeholder sukker. Du kan købe denne løsning over internettet eller hos din lokale hardware butik.

•Hvis du har en stor termite angreb du kan bruge en maling sprøjte til at dække flere område. Fyld sprøjten med termitkrigen spray og gælder for alle områder af træ, som du gerne vil forkæle. Da denne væske er lugtfri, behøver du ikke at bekymre sig om lugten gennemtrængende træ.

•Hvis du har en mindre termite angreb, kan du bruge en pensel i stedet for spray. Gælde denne løsning for alle områder af dit hjem, der indeholder termitter og også bruge det til at dræbe andre skadedyr såsom kakerlakker, myrer, Sølvfisk, osv.

Tips & advarsler

  • Hvis du har et større angreb problem, kan du hyre en professionel termite exterminator at komme ind og fjerne det beskadigede træ samt behandle problemet på en større skala.
  • Du kan også købe kemiske termite spray på lokale hardware levering butik. Der er nogle andre alle naturlige termite kontrol løsninger, hvis du ikke hellere vil bruge barske kemikalier omkring dit hjem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com