Hvordan man laver tilpasset trædesten

December 22

Hvordan man laver tilpasset trædesten

At gøre tilpassede trædesten er en fantastisk måde at tilføje lidt personalisering til din landskab ved at tilføje brugerdefinerede en ens græsplæne ornamenter. Tilpassede trædesten kan være så simpelt som en almindelig form som en cirkel eller en firkant; Du kan også bruge en sten mug, du har gjort dig eller bestilt tilpasset til din farvepræferencer fra en sten selskab. Tilpassede trædesten kan også omfatte handprints, paw prints, personlige meddelelser, yndlings skrifter, enkle designs, glas eller flise stykker, farvet glas billeder eller mosaikker. Som populariteten af at gøre tilpassede trædesten spreads, er mange flere gør det selv-kits tilgængelige. Disse omfatter alt det nødvendige for at oprette gøre tilpassede trædesten hurtigt og nemt i privatlivets fred i din egen baghave.

Instruktioner

•Purchase en gør det selv-stepping stone eller cement kit samt værktøjer, forme, frimærker, glas stykker, flise stykker eller brev-og tilbehør, som du ønsker for dit projekt.

•Mix cement ifølge producentens anvisninger. Rør det med murske eller en lille skovl. Hvis cementen trædesten vil blive tilpasset ved hjælp af farve, skal du følge anvisningerne på farvestof eller pletten til at blande i cementen.

•Prep formen ved hjælp af smøremidlet leveres, eller bruge lidt billige vegetabilske eller madolie. Få olien i de små steder, hvor formen bøjer; Brug en vatpind, evt.

•Pour eller skovl cement eller sten. Bland i formen. For en støber, der har en figur, form eller et design, glat ryggen ved hjælp af en murske og lade den træde sten tør. Hvis du presser glas, knækkede fliser eller mosaik stykker i cement til at tilpasse det springbræt, glat mix, og tryk derefter på stykker i let.

•Anvend en blyant til at oprette din tekst eller konturer til et billede. Bruge en skærpet men kedelig tip til finere streger. Brug en ny, ikke skærpet, blunt-end blyant til at oprette fat linjer. Nogle tilpassede springbræt kits kommer med frimærker og pre-made breve til at skubbe ind i blandingen til at skabe design og tekst.

• Lad de tilpassede trædesten tørre helt følge producentens anvisninger for cement mix. Derefter forsigtigt skubbe springbræt ud af formen. Hvis du flip støber på hovedet til at frigive den tilpassede springbræt, gøre dette over bløde græs eller en foldede håndklæde til at blødgøre efterår for at forhindre eventuelle skår eller revner i din finish tilpasset springbræt.

•Følg fabrikanten er forslag til endelig hærdning procedurer. Nogle kan foreslå at holde sten dækket med plastik og i skygge indtil fuldstændig helbredt.

Tips & advarsler

  • For kompliceret glas, fliser eller mosaik mønstre, arrangere og pre gøre dit design på et stykke pap først.
  • Brug en klud indpakket over fingeren på glat beton hvis nødvendigt. Også bruge rag til at rense blyant, værktøjer eller frimærker som du arbejde for at få bits og straks når du er færdig at forhindre, at betonen skorpedannelse på dine værktøjer.
  • Hvis at lave din egen tilpassede stepping sten er alt for beskidt eller listige for dig, bestille nogle fra en virksomhed, der har specialiseret sig i det. Mange vil skabe helt tilpasset design for en debitor på basis af billeder eller beskrivelser af hvad kunden ønsker.
  • Undgå forsøger at quick-dry din tilpassede trædesten ved at lægge dem til tørre i direkte fulde sollys. Tørring dem for hurtigt, kan udefra i ikke indefra og ud, forårsage alvorlige revner og opdelingen i de fleste blander.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com