Hvordan man laver træ arbejder Jigs

May 2

Hvordan man laver træ arbejder Jigs

Træbearbejdning jigs er designet til at hjælpe dig med at gentage den samme vinkel på cut (45 grader, 90 grader eller endda cirkulær) med minimal indsats, så hvert stykke skæres det samme. For projekter såsom bygning dækket rækværket, er en træbearbejdning jig et uvurderligt værktøj. Du kan også lave Træbearbejdning jigs til at guide dig gennem en række komplicerede nedskæringer. Lær hvordan du opretter en enkel vinkel jig, så du kan lære grundlæggende og være i stand til at foretage nogen form for træbearbejdning jig du har brug for.

Instruktioner

•Measure og klip et rektangel af 3/4-tommer krydsfiner 2 fod bred og 2 1/2 fod lange. Bruger din hastighed square, markere en 45-graders vinkel på toppen af stykket, så vinklen går på tværs af de smallere kanten af brættet. Klippe vinkel med din rundsav. Du skulle nu have et rektangel med en glat bund og en vinklet top.

•Measure, skære og søm to stykker af 2 x 4 bord langs på langs kanterne på din krydsfiner. Drej krydsfiner, så det hviler på skinnerne du lige har oprettet som om du har lige lavet et lavt bord. Sætte flere 2 af 4s på dit arbejdsbord, så de lange kanter er butted sammen og enderne er selv. Placer din krydsfiner jig over 2 af 4s. Du vil 2 af 4s til at passe stramt mellem de to skinner. Ved hjælp af C-klemmer, klemme krydsfiner jig over den løs 2 af 4s og på bordet, stramt nok, så de ikke flytte.

•Brug en hammer, tryk på enderne af 2 af 4s, således at de selv igen. Klippe vinkel ind i bestyrelserne ved hjælp af vinkel krydsfiner til at guide bladet på rundsaven.

•Unclamp din træbearbejdning jig og fjerne den. Linje op de høje punkter af 45-graders nedskæringer på 2 af 4s, så de er selv. Måle ned på de to udenfor 2 af 4s den længde du brug stykker til at være. Sætte din træbearbejdning jig tilbage over 2 af 4s, så den lige kant af jig er foret på de to mærker. Jig bør dække de vinklede ender af bestyrelsen og de lige ender bør holde ud. Klemme jig tilbage ned og skære gennem 2 af 4s i en lige linje, ved hjælp af bunden af jig som en guide. Du har med 2 udskæringer, gjort de nøjagtige samme vinklet stykker ud af en serie af 2-af-4s.

Tips & advarsler

  • Tilføje nogle skinner til toppen af din jig og en 2 x 4 mellem dem sat til den samlede længde (fra den lige kant) at du skal bruge dine brikker. Denne måde kan du bladre jig, butt høj enderne af vinklen til Krydsstykket og klippe længde uden trin af måle- og omhyggeligt flytte hver brik.
  • Altid teste for at sikre, at din træbearbejdning jig er solidt fastspændt ned, hvis det er løs, det kunne ikke kun kaste dine klip, men det kunne spinde gratis og forvolde skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com