Hvordan man laver træ gesims lister med Router

October 26

Gesims støbning skaber en dekorativ overgang mellem væggen og loftet. Træ gesims støbning kan lavet af dimensional tømmer og dirigeres på en router tabellen. Der er mange gesims støbning router bits på markedet til suite ethvert rum design æstetiske, fra simple til udsmykkede. Mitered kanterne, der giver mulighed for støbning til at sidde i en vinkel mellem væggen og loftet også kan skæres på en router tabel, ved hjælp af en støbning kant cutter. Med lidt arbejde, kan du lave en helt brugerdefineret molding behandling for dit værelse.

Instruktioner

•Calculate dimensioner i rummet for at bestemme antallet af bestyrelser skal du. Planlæg at gøre ekstra støbning, hvis du laver en fejl eller har brug for en udskiftning stykke senere.

•Indstil op tabellen router med gesims støbning bit. Justere dybden af smule, så den vil jage den komplet profil af bit på den 3-tommer-dækkende side af bestyrelser. Indstil tabellen router hegnet, så det vil jage den hel gennemsnit i den 3-tommer-dækkende side i bestyrelserne. Afstanden fra hegnet til indflydelse på bit bør lige 1-inch tykkelse af bestyrelsen.

•Drej på routeren. Køre bestyrelser gennem routeren med 3 x 96 tommer ene fladt mod hegnet og en 1 x 96 tommer fladt mod tabellen router. Dette vil jage den dekorative profil på 3 x 96 tommer side af brættet. Slukke for routeren.

•Tag gesims støbning bit. Indsætte molding vinklen lidt. Juster højden, så det vil afskære en vinkel på kanten af 1-tommer tykkelsen af brædderne. Placer bestyrelsen så routeren vil skære vinklen på bagsiden af dekorative gesims støbning profil. Justere hegnet, så den 3-tommer-dækkende side kan køre fladt mod overfladen af tabellen router. Indflydelse på bit skal ride i 1-tommer-tykke side.

•Køre den bestyrelser gennem tabellen router med dekorative gesims støbning profil opad. Jage hver 1-tommer side af bestyrelserne, så der er en vinkel på begge kanter af 3-tommer-dækkende side, der er modsat siden med støbning profil.

•Sand gesims støbning boards, ved hjælp af en progression af mellemlang og fine grus sandpapir indtil støbning er glat.

Tips & advarsler

  • Anvende en finish til støbning, før du installerer den.
  • Bære øjenbeskyttelse, når du arbejder med træ.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com