Hvordan man laver træ loft materiale

August 23

Hvis du leder efter en anden slags loft materiale, er krydsfiner et fremragende alternativ. Installationsprocessen ligner drywall, men du behøver ikke at bekymre dig om at bruge tape og fælles stof. Når træet er færdig, forskalling strimler er placeret vandret på tværs af loftet og krydsfiner er naglet direkte til disse strimler. De to vigtigste muligheder med oprettelse af træ loft materiale farvning træ, eller grunding og maling det. Hvis du har krydsfiner, som har en masse åretegning, er priming den bedste mulighed for at undgå at skulle matche op åretegning mønstre.

Instruktioner

Farvning panelerne krydsfiner

•Sand overfladen af krydsfiner med en bøde-grus slibning blok. Kontroller, at du bruger den glatte side af krydsfiner og ikke den ru side. Overfladen skal føles glat. Tørre væk eventuelle resterende støv med en fugtig klud eller en tack klud.

•Stain træ med den ønskede farve på pletten. Maling på træ pletten går med korn af træ. Lad den første frakke tørre i mindst seks timer. Rough op overfladen let med slibning blokken og anvende en anden frakke, hvis nødvendigt. Lad denne tørre igen i fire til seks timer.

•Applicer et klart frakke af polyurethan over pletten med en pensel. Gå med korn af træ. Lad poly pelsen tørre i mindst 8 timer før hængende træ.

Maleri panelerne krydsfiner

•Sand overfladen af krydsfiner med en bøde-grus slibning blok. Det vil groft op slut nok til, at det accepterer primer.

•Applicer primer til krydsfiner med en maling rulle. Anvende den første pels og lad det tørre i mindst fire timer. Anvende det andet lag for at skjule grundigt kornet af træ. Lad dette andet lag tørre i fire timer.

•Paint overflade med en valse og latex maling. Bruge farven på dine valg og anvende ét lag maling. Lad det tørre i fire til seks timer og anvende en anden frakke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com