Hvordan man laver trapper gelændere sikkert for børn

October 10

Hvordan man laver trapper gelændere sikkert for børn

Børnesikring hjemmet er en nødvendig del af forældreskab. Selvom du kan til sidst forklare unge børn, hvorfor de skulle være forsigtig omkring trappeopgange og gelændere, indtil da må du børnesikkert din gelændere for at undgå mulige skader og ulykker. Look for metoder til børnesikring, vil ikke tage væk fra gelænderet indretning, hvis det er muligt, såsom klar beskyttende skjolde eller installation af yderligere gelænderet spindler. Bruge beskyttende metoder på alle gelændere i dit hjem, inde og ude.

Instruktioner

•Installer gelænderet skjold for gelænderet stillinger der er mere end 3 inches fra hinanden. Børn kan gå i stå eller falde gennem bred indlæg. Gelænderet skjolde er klar, hvilket betyder, at de ikke vil forringer udseendet af din gelænderet og hjem. Følg producentens anvisninger for korrekt installation.

•Visit din lokale hjem indretning og møbler butik til at købe ekstra spindler at installere i mellem dine eksisterende spindler. Måle størrelsen af din nuværende spindler for nøjagtighed, så du ikke køber spindler, der er for tyk. Bore passende størrelse huller i toppen og bunden af din gelænderet mellem hver spindel til ekstra spindel installation, ved hjælp af en boremaskine.

•Brug et meget finmasket netmateriale til at dække spindler på din gelænderet. Jo finere netmateriale netting jo bedre, da dette vil undgå børn at få deres fingre sammenfiltrede i løs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com