Hvordan man laver tropiske vægdekorationer med Roped muslingeskaller

October 12

Sexy seashell dekorationer kan tilføje en behagelig påmindelse om troperne til dit hjem. Sexy muslingeskaller er nemme at arbejde med. De kan tilføje den perfekte sommer touch til enhver indretning. Dekorere en billedramme, streng dem ned gardiner, pak dem omkring en vase eller endda bruge dem som wallpaper grænser. Mulighederne er uendelige. Selv om den nærmeste strand er ingen steder i syne, bruge Sexy muslingeskaller for at bringe lidt dejlig af havet ind i dit hjem.

Instruktioner

•Measure ud den billedrude, du vil bruge til at omgive med Sexy muslingeskaller. Rammer, der vil fungere godt med dette projekt omfatter klar plast rammer, rammer bestående af vævede materialer som halm og enkel trærammer. Udmåle længden af Sexy muslingeskaller du planlægger at bruge. Rebet skal måle om en fjerde så længe kanten af rammen. Arrangere rebet rundt om billedet til at kontrollere udseendet af den færdige vare. Skaller skal falde i en attraktiv mønster. Ingen skaller skal hænge ud af kanten af rammen. Større skaller vil se godt placeret i hjørnerne. Lim eller korte reb til billedrammen og afskære enden af rebet. Placer ekstra lim på enden af rebet til at holde det på plads. Placer ekstra lim under skallerne.

•Measure højden på dit vindue. Måle længden af gardiner og gardinstænger. Afmåle en længde af Sexy muslingeskal, der er en tredjedel længere end tæppet. Wrap de Sexy muslingeskaller omkring gardinstang og lad enderne af tovværk Dingle til enderne af gardinet. Sikkert på plads med en hurtig søm eller hot lim. Tabbed gardiner fungerer godt med dette design. Sexy muslingeskaller kan være sammenvævet i mellem fanerne på tæppet.

•Purchase en runde styrofoam krans form. Brug små længder af muslingeskaller til at skabe en behagelig mønster på formen krans. Muslingeskaller bør ikke pakkes rundt på bagsiden af formularen. Lim på plads. Tilføje stumper af grønne grene til at udfylde huller. Hæft eller lim et stort bånd til bunden af kransen at give det et færdigt look. Lim en væg bøjle på bagsiden af kransen, så det kan hænges på væggen.

•Rengør en vase grundigt. Wrap en linje af Sexy skaller omkring ydersiden af vasen. Skallerne skal ikke overlapper. Sikkert på plads med varmt lim. Brug hot lim til at tilføje yderligere skaller rundt om toppen af vase til en poleret finish.

•Measure kanten af rummet. Markere ud en kridtstreg omkring to inches fra loftet. Købe klar vinyl tapet grænsen. Papiret skal matche længden af kanten af rummet. Afmåle de Sexy skaller. Rebet skal være mindst en fod længere end omkredsen af rummet. Tillægge den klar vinyl Sexy skaller. Skiftevis små skaller med større skaller vil giver rummet en tiltalende symmetrisk føler. Placer vinyl og reb shell dekorationen på væggen. Dette kan gøres ved befugtning vinyl og blot placere det på væggen.

Tips & advarsler

  • Tilføje et lag af shellac til muslingeskaller hjælpe dem vare længere. Male muslingeskaller i kransen rødt for at give en ekstra speciel ferie touch.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com