Hvordan man laver ud af hullet til Toilet ombord Backer

June 12

Hvordan man laver ud af hullet til Toilet ombord Backer

Cement-baserede backer bestyrelsen giver en robust base, når du installerer keramiske fliser i fugt-udsatte områder samtidig fjerne behovet for at bygge en mørtel seng. Dette quickens processen med undergulvet installation men foreslår nogle unikke problemer, når materialet kræver et hul til en toilet flange eller andre store runde åbninger. Heldigvis, cement backer bestyrelsen nedskæringer meget som sin nære slægtning, gipsvæg. Lignende værktøjer er nødvendige for at skære store huller i begge materialer, selvom backer bestyrelsen værktøjer kræver vinger, der kan modstå hårde arten af cement.

Instruktioner

•Træk et målebånd i hele ansigtet af toilet flange. Bemærk flange diameter. Måle afstanden fra væggen til siden af flange. Tilføje halv flange diameter til måling til at bestemme midten af flange. Gentag processen fra væggen til bagkant af flange.

•Mark centre for toilettet flange på et stykke af backer bord, ved hjælp af målebåndet og en fin spids permanent markør. Markere orientering af backer bestyrelsen på toilettet. For eksempel, skrive "Front" på siden af bestyrelsens backer, der stikker forbi den forreste kant af toilet flange. Markere Centre på anden siden af bestyrelsens backer.

•Indstil et par af dividers på halv toilet flange diameter med tilsat 1/2 tommer.

•Align ene ben af dividers med skæringspunktet mellem de varemærker, der repræsenterer byens toilet flange. Spin dividers for at markere hullet. Flip-over bestyrelsens backer og gentage processen.

•Træk en hårdmetal-tippes skærende værktøj langs linjen lavet af dividers, indtil en 1/32-tommer-dyb score linje dækker mærket. Flip-over bestyrelsens backer. Score den anden side af brættet, som beskrevet.

•Strømforbrug i standby forumet oprejst. Ramte område inde den scorede linje med en hammer indtil bestyrelsen pauser langs linjen score.

•Skub halvrunde side af et træ rasp langs linjen score at udjævne alle ru kanter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com