Hvordan man laver uden for Decor omkring blomsterhaver dig selv

October 24

Hvordan man laver uden for Decor omkring blomsterhaver dig selv

Haver er udendørs rum, der ofte er nogle af de mest tiltalende områder i et hjem. Sorter af enårige og flerårige planter føje en interessant visuelt element til den udvendige arkitektur af huse og fremhæve hele gården med farve og tekstur. Der er mange måder at accent haven områder med DIY haven indretning, lige fra oprettelse tekop fugl foderautomater til at gøre mosaik Kina trædesten. Resultatet er en blomsterhave området med maksimal visuel appel til at komplimentere ethvert hjem.

Instruktioner

•Opret haven skønånder. Give den hele haverum en varm, indbydende glød ved at gøre dåse skønånder. Punch dekorative huller i en tom mad kan med et søm, og maling udenpå med udvendige håndværk male i en farverig farvetone til at matche eller kontrast med blomster i haven. Indsæt 2 inches af sand i bunden af dåsen, og Afslut med en votive lys til en smuk DIY haven dekoration.

•Kontrollér mosaik trædesten. Køber et konkret springbræt, og dækker top med et lag af udvendige klæbemiddel. Ved hjælp af stykker overholde af gamle Kina plader, skår i et design i limen. Når du er færdig, injektionsmørtel mellem Kina stykker, og forsegle hele projektet med udvendige sealer for en blomsterhave decor vare med vintage charme.

•Saml en fugl bad. Tage en stor, haven lerkrukke, og vend det på hovedet. Top puljen med en generøs mængde af silikone caulk, og lægge en overdimensioneret clay pot underkop, højre side op, på toppen. Placer nogle haven sten i underkop at give fuglene fodfæste, når man drikker, og fylde det med vand. Plante blomster i bunden af en fugl bad som en prikken over i'et til en finurlig håndlavede haven dekoration.

•Incorporate bowlingkugle kunst. Sand, prime og male på ydersiden af en gammel bowlingkugle. Forstærke blomsterhave decor ved valg af motiver som blomster, sommerfugle, guldsmede eller mariehøns. Seal ball med udvendige sealer at beskytte den. Få vist bolden på jorden blandt blomsterbede som en unik have accent, der er sikker på at tilføje visuelle interesse for enhver have design.

•Opret en tekop fugl feeder. Brug silikone caulk, overholde bunden af et glas vand til toppen af en underkop. Caulk en tynd, kobber rør til bunden af en underkop til at tjene som en aktiepost. Indsæt stykket i jorden blandt havens blomster, og fyld den med birdseed til accent haven med en funktionel og smukt stykke af indretning.

Tips & advarsler

  • Brug gratis haven farver når du vælger maling til DIY blomsterhave decor elementer til at maksimere udseende af hele haven.
  • Arbejde handsker, når du opretter punch-tin lysarmaturer og mosaik trædesten for at beskytte hænderne mod skarpe kanter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com