Hvordan man laver udendørs bord apparater

February 17

Træ picnic tabeller er perfekt til baghaven for underholdende samt at være funktionelle på mange andre måder. Dette er de grundlæggende instruktioner for at gøre en picnicbord med de vedlagte bænke, som vil giver timer i brug. Der er pres behandlet træ på denne tabel, men det er kun for ben, som det er, hvor det er nødvendigt. Dette kan være afsluttet i en eftermiddag med en dag eller deromkring af tørring for pletten.

Instruktioner

•Purchase tømmer skal du sammen med bolte, skiver og skruer på din lokale tømmer butik eller hjem forbedring butik. Læg dit træ når du vender hjem, så du kan nemt se hvilke stykke er der.

•Pick op til tre stykker, som er støtte stykker, og give dem en smule af en engel, så de ikke er så barske, de vil såre et ben når du sidder ved bordet. Sørg for at markere alle engle først med et målebånd og blyant før opskæring. Braklægning støtte stykker og samle stumperne støtte. Hver side af disse støtte stykker bør få en 65-graders engel. Bare gøre angels på forskellige ender af hver sektion af træ og sætte til side når de er færdige. Sæde understøtter bør også være vinklet lidt men bare være sikker på det er en lille engel, så det ligger fladt mod træ af bænkene. Benene har en 55-graders vinkel, og dette sidste trin fuldender behovet for saven.

•Sand alle stykker af træ så alle overflader er glat, og splint gratis. Betale særlig opmærksomhed på kanterne hvor har du bare skære træ.

•Lay de ni stykker af træ, som er seks mund længe, for bordpladen ned på jorden ved siden af hinanden så de rører hinanden. Har en person stå på enten side af træet og holde det på plads med fødderne. Lægge de tre stykker af træ, som er 32 og en halv inches længe for den bordplade støtte på de ni stykker af træ. Nail understøtter i tabel boards sætte en til venstre og derefter til højre side som du fremskridt i hele længden af bestyrelsen, således at du ikke splinter denne støtte.

•Measure 14 og en halv inches fra bordpladen opad, med målebånd og mærke det på hvert ben. Sæde støtte stumperne og bolt dem til benene, på punkterne du har markeret. Samle stumperne to-benet støtte, som er 30 ¾ tommer lange og søm, en af dem i midten af sæde understøtter op under midten af tabellen støtte stråle. Tilføje andre stykke som dette, men på den modsatte sæde støtte og modsatte side af midt i tabellen støtte stråle.

•Tag stykker af skrot træ fra bordben, og drej bordet oprejst, da det vil stå. Tage tre af seks fod lange stykker, som er tilbage og lægge dem på plads understøtter, æglæggende ene støtte, således at det over hænger en smule. Lægge de andre to stykke træ på der, og bolt på plads. Derefter vedhæfte træ på anden siden og dit bord er næsten komplet.

•Stain tabellen eller lade det naturligt og vandtæt det så at det vil stå sin prøve af tid.

Tips & advarsler

  • Du kan bore et hul i midten af bordpladen og gennem støtte stråle og tilføje en paraply for lidt skygge.
  • Picnic tabeller er også nyttige i vaskerum sortere tøj på, samt i en syning eller håndværk værelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com