Hvordan man laver værftet stof Stakes

December 23

Hvordan man laver værftet stof Stakes

Landskab stof eller plast bruges til at holde ukrudt væk under buskads eller i haven senge. Stoffet er lagt over jorden før plantning, med "X" s skåret for planter og toppet med et lag af muld. For at holde landskab stof sted, Fastgør det med landskab stakes, især hvor stykker overlapper på kanterne, og hvor huller er blevet skåret til planter. Landskab stakes, også benævnt stifter eller hæfteklammer, er U-formede stykker af tråd, designet til at glide nemt gennem stoffet og ind i jorden.

Instruktioner

Low-cost landskab Stakes

•Measure ud af 13 inches af 9-gauge galvaniseret metaltråd.

•Vi med et par bidetang. Gøre skåret i en vinkel, så ender af wiren vil gennembore landskab stof lettere. Afbrød 13-tommer wire for hvert spil, du har brug for. Ifølge Home Depot's Garden Club er det mindste antal stifter behov en for hver 5 til 10 fod af landskab stof.

•Measure 6 inches ned wire og bøje på en vinkel på 90 grader. Brug tænger til at bøje, hvis du ikke kan gøre det med hænderne. Måle ned en anden tommer, så gør en anden 90 graders bøjning i den modsatte retning, så du har en fladbundet "U." Gentag for at gøre yderligere pins.

No-cost landskab Stakes

• Indsamle halvt så mange wire tøj bøjler som stakes behov for projektet landskab stof.

•Measure 6 inches tværs nederst på bøjlen starter ved albuen fra begge sider af wire bøjle og klip ud i en vinkel med bidetang. Foranstaltning 6 inches fra ned anden side vinkel og klip. Gøre det samme nedskæringer på anden siden af bøjlen. Du har nu to stifter, der er lidt "V" formet. Gentag med de ekstra bøjler.

•Grasp bøjle wiren med en tang en tomme fra bøje på benet af pin, der har en mere diagonal vinkel. Bøje ned wiren så PIN-koden er nu "U" formet--du skal ikke bøjes meget. Gøre samme bøje på alle de ekstra ben.

Tips & advarsler

  • Ikke-galvaniseret bøjle wire pins vil smuldre over tid.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com