Hvordan man laver Velcro støv pjuske

May 7

Hvordan man laver Velcro støv pjuske

Har du brug for ekstra lagerplads til de voluminøse elementer som kufferter og out-of-season tøj? Eller vil du bare de rige og koordineret look, der kommer med lag af matchende tekstiler bruges overalt i dit soveværelse? Uanset hvad, en vellavet støv flæse kjole op dit soveværelse samtidig tilføjer værdifuld lagerplads, og det kan endda være en nem no-sy projekt.

Instruktioner

Vælge dit stof

•Dette er sjovt del, at vælge det stof, der vil bringe nyt liv til dit soveværelse. Er din dyne en ensfarvet? Derefter overveje en blomsterarter eller stribet stof. Eller din Talsmanden har en fed mønster? Derefter være dristige og prøve en kontrasterende mønster til sengen nederdel. Prøv en plaid Talsmanden med en polka-dot støv pjuske eller en lyse blomstret dyne med de samme farver i striber af sengen nederdel gentaget. Gøre dit soveværelse en afspejling af din smag.

•Når du har plukket dine stof, måle det. Først måle dybde skal du finde ud af præcis hvor længe det er fra toppen af boks foråret på gulvet; tilføje omkring 4 inches til denne måling. Det er bredden på stoffet skal du. Derefter måler hele vejen rundt om din seng og formere sig ved 1 1/2. Det er længden af stof du har brug for. Klip stoffet.

•Klap ca 1/2 tommer i bunden af stoffet og jern, så fold det igen og jern igen. Dette vil give dig en dejlig, selv hem der falder perfekt. Her har du flere muligheder. Du kan enten bruge din symaskine til slut hem eller hånd sy det. Hvis du foretrækker en hurtigere metode, skal du bruge vaskbart stof lim. Gentag denne proces for toppen af støv pjuske.

•Nu at dit stof er klemt på begge sider, afgøre, om der er en top og bund til dit stof. Det kan ikke noget, hvis dit stof er solid eller stribet, men ofte mønstrede stof er designet til at hænge på en bestemt måde. Knyttet Sticky tilbage Velcro til toppen af dit støv pjuske. Derefter vedhæfte bandet af Velcro direkte til din boks foråret. Hænge din seng nederdel på Velcro, og du har istandsat dit soveværelse.

•Hvis en eller anden grund, du ikke ønsker at bruge Sticky tilbage Velcro på din boks foråret, overveje dette alternativ. Du kan fastgøre Velcro på plads med dameskrædders lige stifter, bruge en hot limpistol eller endda bruge en korte pistol til at holde det på plads. Uanset hvordan du gør det, kan du sove i din nyligt indrettede bed samme aften.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com