Hvordan man laver vinkel nedskæringer for en A-Frame

August 29

Hvordan man laver vinkel nedskæringer for en A-Frame

En A-frame er et tag, der er bygget med en komplet skråning, der ligner bogstavet A. Denne type af tag virker godt på huse i regioner med masser af sne. Det giver sne til at falde uden for meget vægt at opbygge og forårsager problemer. Du kan gøre en A-frame ud af to tilsvarende størrelse bjælker, der mødes på toppen af taget på 45-graders vinkler. Skæring af vinkler indebærer kun et par værktøjer og nogle omhyggelige målinger.

Instruktioner

•Measure spær med en tape måle og markere dem hvor du planlægger at gøre et snit. Længden af spær vil variere afhængigt af størrelsen af A-frame.

•Indstil en geringssav på en flad overflade og dias spær for A-frame i saven. Skub det helt mod hegnet på bagsiden af saven. Trække knop og rotere bladet til 45 grader i begge retninger.

•Line op klinge med mærke på saven og greb spær fast med hånden nondominant. Drej på saven og trække ned på håndtaget. Skære lige igennem spær og slip håndtaget til at slå fra saven.

•Drej klinge af saven til 45 grader i den modsatte retning og slide den anden spær i saven. Skære spær, ligesom du klipper den ene. Butt de to stykker sammen og sørg for at de passer ordentligt.

Tips & advarsler

  • Altid så bære beskyttelsesbriller når du arbejder med en miter. De vil beskytte dine øjne mod flyvende stykker af træ og andet snavs.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com