Hvordan man laver Vintage gulv lamper

October 21

Hvordan man laver Vintage gulv lamper

Vintage gulv lamper anvendes af to årsager: at styrke en bestemt design ordningen visuelt trækker øjet af beskueren op og tilskynde beskueren til at inspicere værelse på en anden vinkel eller niveau. Der er moderne producenter af vintage gulv lamper, der skaber nye designs inspireret af oprindelige lampen stilarter. Oprettelse af en personlig, kræver one-of-a-kind vintage gulvlampe gør det selv-designeren til at indsamle fundet dele som baser, lampe kolonner og nuancer til at re-samle i en ny, vintage stil gulv lampe.

Instruktioner

•Decide som vintage æra at basere lampen på og blive fortrolig med de forskellige dekorative nuancerne i denne æra. Art Deco, midten af århundredet og kunsthåndværk er et par af de vintage tidsaldre at vælge imellem. I vores eksempel vil lampen har brug for en base, en kolonne og en skygge.

•Søge vintage, antik og arkitektoniske junk butikker, videresalg butikker, og ejendom og værftet salg for passende lampe base, kolonne og skygge. Selv om en lampe base ikke kan være i perfekt stand når fundet, holde for øje at simpelthen rengøring og malerarbejde en base og kolonne er forholdsvis let at opnå. Eksempelvis en pyramide trådte base (meget Art Deco) og kolonne findes i rusty men fast betingelse kan være slebet, malet med en rust-bevis finish og malet sort for at skabe et helt nyt look.

•Purchase en lampe kit designet til en gulvlampe. Lampe kits omfatter stik, ledning og stik sammen med en harpe (den wire udlæg, der holder lampe-shade i sted.) Lampe ledning og stik vil faldt i kolonnen og trækkes gennem bunden af lampen base. Stikket vil sidde inde i toppen af kolonnen lampe. Kontrollere kit's lampe ledning for at sikre det er længe nok til lampe kolonne og base længde.

•Locate en pre-made lampe skyggen hvis man ikke blev fundet under søgningen efter base og kolonne. Mens skygge størrelse er et personligt valg, der er en visuel regel, der skal holdes for øje: bunden diameter af skyggen skal være mindst lige så stor i størrelse som i bunden af lampen. Typisk denne bunden diameter ser bedst ud når det er mindst to inches større end basen, men ikke nogen mere end seks inches større. Bruger eksemplet med pyramide lampe base, supplerer en kvadrat nuance, der efterligner formen af basen lampen perfekt. Fordi bunden er en 12-tommer kvadrat, er en 16-tommer kvadrat skyggen den mest komplementær størrelse.

•Saml den lampe ved hjælp af de dele, der er blevet indsamlet, herunder base, kolonne, lampe kit og skygge. Anbring basen på en flad, selv overflade, placere kolonnen lampe i den tilsvarende åbning i bunden og stram den til base efter behov.

•Læs retninger for at samle den lampe kit og harpe. Undertiden harpe samlet og holdes på plads i toppen af kolonnen lampe før fatning og ledning er placeret i kolonnen lampe, derved sikrer en harpe på plads. Nogle lampe kits tillade harpe skal placeres over soklen og sikres ved at dreje det på plads. Under alle omstændigheder skal ledningen være placeret i kolonnen og trak sig ud af bunden af bunden, hvorefter lampe-stikket til at hvile i toppen af kolonnen lampe.

•Sæt en passende pære i lampen socket og tillægger harpe lampe skygge. Skru den harpe top cap, placere skyggen over harpe og justere Nuances åbning med åbning i toppen af harpe. Erstatte den top cap og dreje den på plads for at sikre skygge.

•Plug lampe ind i en mur stik og aktivere parameteren socket til positionen on.

Tips & advarsler

  • At finde den base og kolonne knyttet sammen er ideelt, men ikke altid let at finde. Kolonner kan være fremstillet af en smed, men vil koste mere, hvis denne rute er taget.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com