Hvordan man laver Vinyl Wall Stickers

February 21

Vinyl wall stickers er en enkel måde at oplive og dekorere en væg i et rum uden engagement og rettidig anvendelse af tapet. De fleste tegn levering butikker har vinyl kuttere og blot har brug for en vektor-baseret digital tegning. Oprettelse wall stickers er enkel med den rette viden af vektor-baseret edb-programmer og en tegning til klistermærker.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale tegn levere lagre og diskutere deres kapaciteter til vinyl opskæring. Spørge dem, hvilke filtyper de accepterer og hvilket format du skal indsende dit billede i. Det er vigtigt at vide denne information så arbejdet brugte forbereder tegningen er umagen værd.

•Opret en tegning i en vektor-baseret program som Illustrator. En enkel konstruktion eller billedet kan have en dramatisk indflydelse på væggen.

• Giv din fil med tegningen til lokale tegn levering butik. Når vinyl cutter har afsluttet tegningen, ukrudt butikken typisk billede, som fjerner den overskydende vinyl fra omkring billedet lavet. Mærkaten vil være klemt inde mellem to stykker papir.

•Tag det papir, der udsættes den klistrede side af vinyl. Sørg for at korrekt justere tegning på væggen. Tryk på klistermærke til væggen, begyndende med et hjørne og gulvafslibning på tværs af mærkaten. Sørg for at fjerne eventuelle luftbobler, efterhånden som de opstår. Skræl opbakning off mærkaten.

Tips & advarsler

  • Spørge din tegn leverandør om forskellige niveauer af tackiness på mærkaten. Vælge et niveau for tackiness passende for din ansøgning behov.
  • Klistermærker kan beskadige finish for en væg. Hvis du vil fjerne etiketten, skal du teste en del før du anvender det til væggen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com