Hvordan man leje en flishugger

August 4

Husejere bruger en bred vifte af haveredskaber til at opretholde deres værfter og landskaber. Købe dyre redskaber eller udstyr, såsom en flishugger, du kun bruge én eller to gange om året, kan være vanskelig at retfærdiggøre i dit budget. Som sådan, er leje udstyr som regel en bedre løsning.

Instruktioner

•Indstil mængden af materiale og størrelse af lemmerne og filialer flishuggeren vil chip, sønderdele eller muld. Flishuggere er normalt bedømt vurderet på størrelsen, især diameteren af lemmerne de kan håndtere.

•Locate en udstyr Udlejning, der lejer en vifte af flishuggere. Fortælle udlejer, antal, type og størrelse af det materiale, du vil sætte i flishuggeren, og bede selskabet til at anbefale en flishugger, der passer bedst til dine behov.

•Spørg omkostninger til leje af udstyr, herunder en fordeling af omkostningerne til forskellige tidsperioder. Hvis du behøver kun flishuggeren for et par timer, så spørg hvis virksomheden tilbyder en delvis-dages leje. Reservere en flishugger, baseret på dine behov, tid indstillinger og andre oplysninger, du modtager.

•Arrive på leje butikken et par minutter før din planlagte udstyr pick-up tid til at gennemgå udlejning papirarbejde. Læs lejekontrakten grundigt, ser specifikt på depositum krav, udlejning tidsramme, og når chipper er skal returneres. Underskrive kontrakten, betale for udlejning eller forlade depositum.

•Hent Driftsvejledning for flishuggeren, således at du helt forstår hvordan man betjener udstyret. Stille leje virksomhedens personale for nogen tips til brug af flishuggeren og oplysninger relateret til sikker drift af udstyr, herunder behovet for personlig sikkerhedsudstyr, såsom beskyttelse af øje og hånd.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com