Hvordan man leje en isolering blæser

January 24

Hvordan man leje en isolering blæser

Isolering er, hvad hjælper med at holde vores hjem varm om vinteren og kølig om sommeren. Mange bygherrer mener, blæst i isolering er det bedste valg for nye boliger, og det bliver produktet af valg for kviste samt. Blæst i isolering enheder kan lejes af gør det selv-hjem bygherre.

Instruktioner

•Indstil hvilken type isolering fungerer bedst for din situation. Der er to grundlæggende typer af isolering: glasfiber og blæst-in.

Glasfiber isolering er købt i store dele og kan være vanskeligt at installere. Den største fordel af glasfiber isolering er at det er billigere og kræver ikke særligt udstyr. Ulempen er at glasfiber isolering kan forårsage din hud at klø hvis du ikke er ordentligt dækket, og at det ikke giver total dækning af området.

Blæst i isolering, også kendt som cellulose isolering, er dyrere men dækningen er bedre. De fleste entreprenører anbefale at bruge cellulose isolering i ydervægge og glasfiber til indvendige vægge.

•Indstil hvor meget isolering skal du. Isolering er bedømt baseret på dens R-værdien. Et produkt med et højere R-værdien vil give mere isolering end dem med lavere værdier. Afhængigt af hvor du bor, og hvor blæst i isolering vil blive brugt i huset, behov vil variere mængden. For yderligere hjælp, se Lowe's Blown-In isolering lommeregner i afsnittet ressourcer nedenfor.

•Opkald videre til lokale hjem forbedring detailhandlere at sørge for de har en isolering blæser til leje og til at bestemme, hvis der bliver et depositum på maskinen. De fleste hjem forbedring detailhandlere har kun et par af disse maskiner tilgængelige, og alt efter behov kan der være en venteliste. Sikkerhed indskud kan være så højt som $250, selvom pengene tilbagebetales når maskinen returneres.

•Sørg for at tage et køretøj stor nok til at rumme maskinen. Lad bilen blive hjemme og tage en lastbil. Hvis der ikke findes en lastbil, overveje at have enheden leveres af store personale.

•Hvis du vil leje den maskine, du skal bruge et kørekort. Sørg for at læse hele lejeaftalen inden underskrivelsen. Tag til efterretning, når maskinen er behørigt tilbage i butikken og de gebyrer, der vil opstå, hvis det ikke er afleveret til tiden.

•Arrange har blæseren indlæst i dit køretøj. Blæserne er generelt placeret i samme område af butikken som isolering.

Tips & advarsler

  • Når du er i tvivl om hvor meget blæst i isolering til at købe, check med en ekspert på hjem forbedring butik. Medarbejderne i salgsafdelingen entreprenør beskæftige sig med disse spørgsmål ofte og vide, hvad der virker bedst for området. Kontakt forhandleren for særlige tilbud. Nogle tilbyder gratis leje med køb af en stor mængde af blæst i isolering.
  • Isolering blæsere er meget tung. Når lastning og losning, søge hjælp til at undgå skade. Betale depositum ved hjælp af kontanter eller kreditkort. Afhængigt af hvor du lejer, kan kontrol ikke accepteres til depositum på en isolering blæser. Mange forhandlere har en syv - til 15 - dag hold for kontant tilbage, når en check er brugt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com