Hvordan man leje en maskine for at isolere dit loft

September 2

Hvordan man leje en maskine for at isolere dit loft

Et velisoleret hjem sænker energiregninger og hjælper miljøet ved at sænke forbruget. Attic temperatursvingninger og forskelle mellem interne og eksterne temperaturer nødvendiggøre isolerende loftsrum rum. Isolering skaber en termisk blok, og diffuseres interiør, opvarmede luften i at flygte. Blæst cellulose er den mest almindelige indstilling for loft isolering. Cellulose Isolering installationen er enkel og kan gennemføres over en weekend.

Instruktioner

•Rent en cellulose blæser. I februar 2010 er omkostninger at gøre dette omkring $100 per dag på de fleste hjem forbedring Centre og mange isenkræmmere. For mere langsigtede anvendelser, kan maskinerne lejes for ca $500 pr uge.

•Indstil hvor meget cellulose isolering du har brug for. Hvis du vil beregne antallet af cellulose bundter er påkrævet, Multiplicer de firkantede optagelser af loftet med 1,5. Dette er mængden af isolering behov. Blot dividere dette tal med mængden af cellulose pr. pakke, og kvotienten er antallet af bundter nødvendig for at isolere dit loft.

•Beskyt nogen åbninger eller rør ved hjælp af plader af blinkende. Disse plader skal svøbt omkring loftsrum forhindringer og tapede lukkede, hvis nødvendigt. Cellulose kan tilstoppe åbent rør og hindre åbninger i gulvet eller lavere mur.

•Brug beskyttelse. Beskyttelsesbriller eller briller, arbejdshandsker og en ansigtsmaske skal bæres, når du anvender cellulose isolering. Selv om fibrene ikke er så farlig som glasfiber, kan fine partikler af cellulose stadig irriterer øjne, hud og lunger.

•Blow i cellulose isolering med maskine udlejning. Følg vejledningen med blæseren. Hvis der er spørgsmål om opererer blæseren, beder ansatte på maskine udlejning facilitet, og kalder den hjælp-nummer i den blæser instruktioner.

•Measure dybde af cellulose isolering med en målestok. Isoleringen skal være 18 til 20 inches dyb. Hvis isolering ikke er dyb nok, anvende en anden lag af cellulose. Ikke komprimere cellulose isolering; luftlommer i lag af cellulose er hvad effektivt isolerer en plads.

Tips & advarsler

  • Isolerende en kvist vil normalt tage det meste af en weekend. Leje en blæser til mindst to dage, og kontoen for transport, opsætning og installation tid ved beregning af varighed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com