Hvordan man leje en Party House for en dag i Los Angeles

April 8

Hvordan man leje en Party House for en dag i Los Angeles

Med sin store vejr og prime fast ejendom er Los Angeles den perfekte by for hjem huslejer. Disse huslejer ikke nødvendigvis bare nødt til at tage form af feriehuse, men som mange tv-amatørornitologer kan bevidne at antallet af LA-området hjem at få mediedækning og opmærksomhed simpelthen fordi de blev brugt i en reklame eller for en corporate-sponsoreret part. Selv om tanken om udlejning af en bolig for en part kan lyde som en god idé, nogle lektier skal gøres. Du bør vide præcis, hvad betingelserne for udlejning vil være, og til gengæld ejer bør vide præcis hvordan du planlægger at bruge huset.

Instruktioner

•Kontrollér Craiglist at se hvis nogen egenskaber er tilgængelige for så lidt som én dag. Disse Los Angeles-området Sommerhuse er normalt angivet under "Sublets/midlertidige" eller "Vacation Rentals."

•Skim gennem de klassificerede dele af de lokale aviser, herunder "Los Angeles Times," "LA Weekly" og den "Los Angeles Daily News." Mange ejere og ejendomsmæglere vil liste over egenskaber, der er til rådighed for udlejning. Mange egenskaber er for det meste tilgængelige for optagelserne. Men hvis kontaktet direkte du har en rimelig chance for at være i stand til at overbevise ejeren at det monetarily ville være det værd for ham at modtage en velvoksen gebyr for kun en dag brug for en privat part.

•Kontrollér afsnittene fast ejendom i kvarterer, der er berygtet for at filme lokaliteter, reality tv-boliger og andre koncerter og fester, du støder på fjernsynet. Malibu, Hollywood Hills og Harvard højder er nogle af de mest populære steder, der ofte leje store boliger, beach front ejendomme og private boliger puttet ind i en bjergside.

•Visit iRent2U hjemmeside. Registrere på webstedet og skimme gennem de mange lister af ferieboliger, der er til leje. Den gode ting om dette websted er, at det dækker en bred vifte af byen. Du kan starte din søgning i Los Angeles og udvide det ud, som du ønsker.

Kortindgangsdør BEB verden, en online udlejningsbureau, der har specialiseret sig i at leje ud hjem til både film besætninger og enkeltpersoner, der ønsker at leje en bolig for så lidt som en dag eller så meget som et par måneder.

•Visit VRBO (ferie udlejning af ejeren) og vælge den by, du ønsker for at kaste dit arrangement. Skimme lister og kontakte ejerne direkte at forhøre sig om ejendommen. Den gode ting om dette websted er, at det giver de nøjagtige egenskaber, deres steder, faciliteter og gebyrer alle på webstedet. Dette eliminerer en masse tilbage og frem, som du typisk skulle gå ind i med en ejer eller mægler.

•Sørg parat til at betale overalt fra $500 til $4.000 for blot én dag leje. Indse, at din "endags" faktisk kan betyde mere som seks til otte timer. Du vil sandsynligvis ikke kunne indtage boligen natten over. Du kan også nødt til at forlade en betydelig depositum for at beskytte boligejer fra skader sit hjem pådrager sig under dit arrangement. Indbetalingen er normalt afhængig af udtrykket af din kontrakt.

Tips & advarsler

  • Nogle boligejere kan ikke lide at leje deres hjem ud specielt til "parter." De kan være tilbøjelig til at leje det for et bryllup, fundraiser eller en bestemt slags part, såsom en fyrretyvende fødselsdagsfest eller halvtredsindstyvende jubilæumsfest, men tanken om at udleje deres multi-million-dollar hjem, så nogen kan "feste" lyder ikke ideel til nogle ejere. Være sikker på du ved præcis hvilken fest du ønsker at smide, hvor mange gæster vil blive inviteret, hvilken type af udstyr vil være behov for og hvilken alder gruppe partiets sigter mod før skubbe din forespørgsel yderligere.
  • Sørg for at du forstår din aftale perfekt før underskrive på den stiplede linje. Hvis det er nødvendigt, har en advokat eller fast ejendom professionel læse kontrakten før du underskriver det. Du vil være sikker på du ved præcis hvad du er ansvarlig for, og hvad din rollen som værtinde for dette hus vil være.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com