Hvordan man leje en Rototiller

February 28

Hvordan man leje en Rototiller

Ofte havearbejde instruktioner fortælle dig at bryde op af jorden i en bestemt dybde at indarbejde det gødning. Dette er bedre end broadcasting ændringsforslag på overfladen, fordi det lader dig anvende næringsstofferne til rodzonen af mange planter. Det forhindrer også, at miste næring til vind og vand erosion. Hvis du har en stærk ryg og plottet er lille, vil en pickax og spade gøre jobbet godt. Ellers er leje en rototiller, en motoriseret maskine med roterende vinger, den vej at gå.

Instruktioner

•Measure din plot til at beslutte hvilken størrelse af rototiller du har brug for. For større haver eller hvis din jord er komprimeret, kan du bruge en bag-tine rorpind. Til mindre haver eller jord, der har været dyrket tidligere, undersøge en midten tine rorpind. Mini-rototillers arbejde for små jordlodder omkring 1.000 kvadratfod og opererer på en tank, som opbevarer ¼ gallon af gas. En mini rototiller er lille og let og kan passe ind i bagagerummet på en bil.

•Opkald leje butikker og haven Centre tættest på dig at sammenligne priser og typer af rototillers, der er tilgængelige. Spørg om der er et minimum, du skal betale. En shop vilkår kan være for eksempel $18 timen for en små rorpind med en to timers minimum.

•Ansigt til butikken for at afhente maskinen du har valgt. Tage et kreditkort og kørekort med dig. Kreditkortet er butikkens sikkerhedsdepositum i tilfælde af du skader eller undlader at returnere maskinen.

•Spørg for en demonstration på hvordan man betjener maskinen, før du tjekker ud. Find ud af om du har brug at rense den og spørge, hvordan det er gjort, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Returnere maskinen på tid til at undgå nye afgifter. Du skal fylde benzintanken før den returneres.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com