Hvordan man leje et gulv rengøring maskine

March 9

Der er mange typer af gulvrensningsmaskiner fra tæppe rengøringsmidler til faktiske gulvvaskere til hårde overflader. Mens eje et gulv rengøring maskine kan være praktisk, er det ikke altid omkostningseffektivt. Der er derfor mange butikker leje disse maskiner til forbrugerne. En anden fordel at leje et gulv renere er at det giver dig mulighed for at prøve det, før du rent faktisk købe en. Leje et gulv renere svarer til leje nogen andre vare og du bør omhyggeligt læse politikken af butikken.

Instruktioner

•Find en butik, der lejer typen gulv renere, du har brug for. Tæppe rengøringsmidler er tilgængelige på en lang række steder fra hjem forbedring butikker til hjem Centre. Hvis du har brug for en gulvvasker for et hårdt gulv overflade, gå til en janitorial levering selskab.

•Spørg butikken for en skriftlig kopi af deres leje politik, samt leje priser for gulvet renere. Priserne er typisk for en én-dages periode.

•Spørg butik medarbejder til at demonstrere, hvordan maskinen virker før du tager det hjem. Spørg også hvis der er instruktioner tilgængelig til at tage med dig.

•Purchase andre forsyninger, som du skal rengøre gulve såsom særlig gulv renere at sætte ind i maskinen. Hvis du lejer en floor polermaskine eller scrubber, skal du få gulv puder til at vedhæfte til maskinen. Type af pad behov varierer baseret på gulv-type.

•Være leje gebyr, plus et depositum, hvis det kræves. De fleste butikker kræver enten en indbetaling eller et kreditkortnummer i tilfælde af du skade maskinen eller undlader at returnere den.

Tips & advarsler

  • Sørg for at du returnere gulv rengøring maskine, før butikken lukker eller du kan blive opkrævet et ekstra dag leje gebyr.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com