Hvordan man leje møbler til stadie Sommerhuse

October 24

Salg af et hjem kan være en følelsesmæssig oplevelse for boligejere, der er blevet knyttet til deres hjem og deres mange besiddelser. Et hjem til salg skal appellere til det største antal købere muligt og ofte det betyder, at fjerne alle personlige elementer. Giver hjemmet et opdateret udseende kan gøre et salg sker hurtigere. Ofte kan dette gøres ved at erstatte home's eksisterende møbler med nye, lejede møbler og tilbehør. Iscenesættelse fagfolk er nyttigt strateger at høre i denne proces. Boligejere med tid og flair for iscenesættelse kan udføre denne opgave på egen hånd.

Instruktioner

•Measure bredde og dybde i hvert værelse bliver iscenesat. Ved hjælp af et ark millimeterpapir for hvert værelse, tegne omridset af det rum, herunder placeringen af vinduer og døre, og Bemærk målingen.

•Kontrollér, en liste over hvad møbler og tilbehør vil være behov for hvert værelse, baseret på dine mål. Bruge de seneste designmagasiner til at få ideer til lokale ordninger. Snap billeder af foretrukne møbler vignetter og siddepladser ordninger findes i detailvirksomheder og bruge disse til reference når du vælger leje møbler.

•Kontakt tre eller flere møbler udlejning virksomheder med speciale i iscenesættelse og bede om at se samlingen af møbler lejes. Sørg for, at lejeaftalen passer til behov af boligejer tidsramme, koste og leveringsprocessen.

•Kontrollér den endelige udvælgelse af møbler til sted i hjemmet. Møbler udlejningsselskaber ofte har kataloger hvorfra man kan vælge møbler og kan også have arrangeret samlinger af møbler af rum, der gør det lettere og hurtigere at iscenesætte hjemmet. Underskrive lejeaftalen og gøre den aftalte betaling.

•Fjern og gemme off-site alle eksisterende møbler ikke bliver brugt i forbindelse med midlertidige før leje møbler ankommer. Støvsuge og rengøre rummet.

•Receive leje møbler og fase hjem.

Tips & advarsler

  • Fjerne alle personlige ejendele, rod, familiebilleder eller andre tegn på familielivet fra hjemmet før iscenesættelse det med opdaterede, nye møbler.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com