Hvordan man leje stilladser

August 25

Hvordan man leje stilladser. Uanset om du har været ansat til at arbejde på et 12-etagers kontorbygning, eller bare har brug for tag reparation på dit eget hjem, kan stilladser hjælpe dig med at få arbejdet gjort, ved at give dig en stabil platform og rigelig kontorplads. De vigtigste ting om leje af stillads er at vælge den korrekte stil i at opretholde sikkerheden for besætningen og få jobbet gjort rigtigt. Læs videre for at lære hvordan man leje stilladser.

Instruktioner

•Indstil eller ej skal du fast, mobiltelefon eller hængende stilladser. Fast stilladser er enten uafhængige, hvilket betyder at det ikke behøver støtte fra bygning, eller putlog, som bruger bygningen for at sikre arbejde platform. Mobile stilladser er en uafhængig og fritstående struktur monteret på hjulene, at give mulighed for let flytning. Hængende stilladser har en suspenderet platform, der kan hæves og sænkes og bruges oftest til at vaske vinduer.

•Estimate et budget for stillads udlejning, men sørg for at du sætte sikkerhed før økonomi. Mange virksomheder, at leje stilladser har websteder med estimator værktøjer, der gør det muligt at indtaste projektplaner for at bestemme prissætning. Selv hvis du vælger at leje lokalt, kan disse estimator værktøjer hjælpe du vælger den rigtige stil til opgaven.

•Sammenligning priser på stillads udlejning. Selvom forske stillads udlejning online er nyttige i at fastsætte et budget, er det normalt bedst at leje lokalt for at undgå dyre forsendelsesomkostninger. En omfattende søgning på din lokale telefonbog vil tilbyde en verden af Biludlejning. Store Biludlejning kan tilbyde ekspertrådgivning, reservedele, nem levering og du kan inspicere stilladser før leje.

•Rent særlige stillads planker, selvom du kan være fristet til at spare penge, ved hjælp af din egen. Stillads planker er bygget specielt til stilladser og tilbyde den sikreste pasform.

•Tilføj toeboards til din leje for, hvis folk vil være omvandrende nedenunder dit stilladser. Toeboards kan hjælpe med at forhindre værktøjer fra falder ned fra platformen, beskytte sikkerheden for fodgængere og arbejdstagere nedenfor.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com