Hvordan man lever med naturen

August 31

Hvordan man lever med naturen

Uanset om du er en survivalist, en miljøforkæmper eller bare nogen, der nyder udendørslivet, er levende med naturen ikke en vanskelig bestræbelse. Naturen byder på et væld af måder at overleve og trives uden kræver anvendelse af mange moderne bekvemmeligheder, selv om det ikke er et krav om at se bort fra disse bekvemmeligheder. Nogle gange er det bare sjovt at slippe stress og flow af teknologi og tilbagetog til komfort i naturens gavmildhed.

Instruktioner

•Vælg et landligt område hvor live permanent eller besøge under behov for pauser og ferier. For eksempel, giver bor i udkanten af en lille by dig bedst fra både moderne bekvemmelighed og evnen til at opretholde en selvforsynende eksistens med naturen. Afhængigt af betingelserne i denne placering kan du enten etablere en permanent opholdstilladelse eller blot bruge din camping gear til at slappe af midlertidigt.

•Hold en række natur og vildmark guider i din besiddelse til aide din evne til at bruge naturens ressourcer. For eksempel der er ørkenen guider, der identificerer spiselige planter og svampe samt vejledninger for at lære hvordan man kan gøre brug af denne information. Pålidelig vejledninger omfatter "Naturforskers Guide til at observere naturen" og "Den komplette Guide til spiselige vilde planter, svampe, frugt og nødder."

•Start en gavnlig haven hvis du bor landligt. Bruger Natureguides, kan du vælge native spiselige planter til at vokse i din landskab miljø. Dette ikke kun giver dig med organisk næring, men giver dig hands-on erfaring til at identificere bestemte spiselige planter når spottet i naturen. Når du har været vidne til cykler og identifikation af en plante, vil det være let at få øje mens fouragering i ørkenen.

•Brug din natur og vildmark guider til at udforske omgivelserne i ørkenen. Disse guider hjælpe uddanne og træne dig effektivt i bruger fouragering udstyr til at indsamle pindebrænde, brænde, bær, urter, svampe og andre naturlige materialer til at leve et selvforsynende livsstil med naturen.

•Kontrollér din egen cisterner, ved hjælp af ren, plast tønder til opsamling af regnvand. Dette bruger, hvad naturen giver til vanding din haveområde. Det også hjælper dig med at spare på dit eget vandforbrug.

Tips & advarsler

  • Bortskaffe enhver skraldet du bringe i et naturligt miljø. Dette holder miljø, rene og i sin naturlige tilstand.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com