Hvordan man løser dræning problemer i en gård

November 7

Hvordan man løser dræning problemer i en gård

Din baghave skal være et tilflugtssted for udendørs spil, grill og anden underholdning. Men hvis din hestesko pitten ligner mere swimmingpools efter en kraftig regn, du står over for nogle alvorlige dræning problemer, der kan ødelægge den udseende og nydelse i din værftet. Disse dræning problemer kan også føre til større spørgsmål, såsom vand siver ind i din kælder eller udhule din foundation. Nedklassificeringen din plæne er en sikker vej til at løse din dræning problemer, men du skal give din værftet en komplet arbejde.

Instruktioner

•Fjern alle græs eller sod på din plæne. Dette kan være en stor proces, og kræver ofte leje udstyr. Brug en grape eller rydning hoe for at fjerne store bidder af plænen på én gang. Fjerne jord fra din yard med et hjul trillebør. Fortsæt, indtil du har fjernet top 6 til 7 inches af jord og græs fra din værftet.

•Kontroller et træ spil ind i din gård, hvor det kontakter fundamentet. Indstil toppen af staven lige til det punkt, som jorden i gården til at kontakte fundamentet.

•Measure 10 fod fra den første stavs- og drev i en anden i samme dybde. Binde en nylon ledning til toppen af det første spil, og 2 til 3 inches under toppen af den anden spil. Dette vil give dig den rette kvalitet til din værftet, som bør skråner væk fra dit hjem 2 til 3 inches for hver 10 fod af plads.

•Gentag kørsel stakes og binde snore indtil du har kortlagt lønklasse for din hele værftet. Hvis din yard slutter i en struktur, som en gårdhave eller fortov, bør den endelige spil bringe værftet lige struktur. Justere dine ledninger efter behov.

•Fyld i din yard med jord, efter snorene som retningslinjer for jorden. Hvis du vil tilføje græsfrø og begynder at vokse græsset på din gård, fylde i jordbunden til 1 tommer nedenstående linier hen til muliggøre frø vækst. Hvis du vil tilføje sod eller jord ændringer til gården, Udfyld jord til 2 inches under linjerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com