Hvordan man male to værelser deler den samme væg

November 13

Hvordan man male to værelser deler den samme væg

Det er svært at afgøre, hvordan man male en fælles væg delt mellem to værelser. Hvis dit mål er at visuelt skelne mellem de to værelser, vil ikke det gøre for at holde et lodret stykke tape i midten af væggen og male forskellige farver på hver side. Tricket er en balance mellem bryde op værelserne og opretholde en æstetisk tiltalende flow. Dit første skridt er at kigge efter eksempler på åbne rum begreber i magasiner eller i andres hjem du indkvartering. Næste skal du forestille hvad de to værelser vil ligne fra alle mulige vantage point for hvert muligt farve valg til at bestemme hvad svarer og hvad sammenstød.

Instruktioner

•Paint delte væg en dækkende farve, der matcher farveskemaer af de tre resterende vægge på begge værelser. De to værelser vil skelnes, da hver vil have sin egen maling farve på tre af de fire vægge. For eksempel, kunne du male en af rummets tre vægge strå gul, andre rummets tre vægge en himmelblå og den fælles væg en kongeblå som passer til alle tre farver. En anden mulighed er at male den fælles væg en neutral farve, hvid, beige eller creme, og at male resten af de værelser vægge gratis farver – farver overfor hinanden på farvehjulet.

•Break op den fælles væg hvor de to værelser mødes med en lodret struktur og male på begge sider. Bruge en lodret støbning, såsom en hvid pilaster eller et stykke af møbler, såsom et gulv til loft træ reol. Male den fælles væg på begge sider, samme farve eller hver halvdelen af samme farve som det rum, det er en del af.

•Paint den hele fælles væg en ensfarvet, enten neutral eller en matchende farve til de to værelser, men fortsætte denne farve i begge af de to værelser. Male bunden to tredjedele af væg vinkelret på fælles væggen den samme farve som den fælles væg. Gør det samme for begge værelser. Male den øverste tredjedel af den vinkelrette mur i samme farve som de andre to vægge i rum. Brug en plan for at sikre, at du anvender den maler tape i en lige, vandret linje. For eksempel, kunne et værelse have to solide tranebær røde mure og en væg med den øverste tredje tranebær og nederste to tredjedele brændt orange; det andet værelse kunne have to sage grønne vægge og en væg med den øverste tredje salvie grøn og nederst to tredjedele brændt orange; den fælles væg ville være fuldstændig brændt orange.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com