Hvordan man måler længden af Blinds

July 5

En blind er en type af vinduesskærm anvendes til beskyttelse af personlige oplysninger og at blok lys. Du kan enten mount blinds inde vinduesrammen eller over vinduesrammen på væggen. Det er vigtigt at ordentligt måle dit vindue lodret for at sikre, at du bestiller den rette størrelse blind til at passe din rude indramme.

Instruktioner

•Indstil hvis du ønsker at montere blinds inde i vindueskarmen eller på ydersiden af vinduesrammen. Indvendig monteret blinds resultere i en renere overordnede udseende. Udenfor monterede blinds er typisk installeret over vinduesrammen på væggen og designet til helt dække vinduesrammen.

•Measure indvendigt længde af vinduesrammen til indersiden monterede blinds. Start i det øverste venstre hjørne og måle til det nederste venstre hjørne. Foranstaltning fra byens øverste af indersiden vinduesrammen til bunden-center. Foranstaltning fra øverste højre hjørne af indvendigt rude indramme til det nederste højre hjørne. Hvis der er en forskel mellem de tre målinger, bruge den længste måling. Runde længste målingen til den nærmeste 1/8 tomme til at bestemme længden af den indvendige monterede blind nødvendig.

•Measure uden for længden af rude indramme udenfor - monteret blinds. Mål fra toppen af den udvendige vinduesramme til bunden af den udvendige vinduesramme. Start i det øverste venstre hjørne og måle til det nederste venstre hjørne. Måle fra byens øverste til nederste-center. Måle fra øverste højre hjørne til det nederste højre hjørne. Hvis der er en forskel mellem de tre målinger, bruge den længste måling. Runde længste målingen til den nærmeste 1/8 tomme. Tilføje 2,5 inches til denne måling til at bestemme længden af den udenfor-monteret blind nødvendig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com