Hvordan man måler længden på en græsplæne

February 18

Længden af din plæne er generelt tænkt som den linje, der løber fra din ejendom linje fra venstre til højre foran dit hjem. Startende fra den venstre kant af din ejendom, vil du skal måle hele vejen til den næste ejendom line på højre side af dit hus. Sammen med bredden af din græsplæne, som strækker sig fra dit hjem til gaden, for eksempel, kan du bestemme området af din plæne ved at multiplicere disse to numre. De samme teknikker kan bruges til at måle bredden af din plæne.

Instruktioner

•Find ud af, præcis hvor din ejendom begynder og slutter. Du kan få disse oplysninger fra departementet ejendom poster i din lokale regeringskontor. Disse poster kan generelt fås mod et mindre gebyr.

•Sæt markører, såsom små flag, i begge ender af din ejendom. Kontroller, at flagene er direkte overfor hinanden.

•Spørg nogen til at holde en måling tape i den ene ende i nærheden af det første flag. Flytte målebåndet langs din græsplæne til den modsatte flag at få måling i fod og tommer.

•Anvend en måling hjulet hvis din ejendom er for stor til at bruge et målebånd. Nulstille måling hjulet til nul ved at trykke på reset-knappen. Sætte indikatoren på hjulet på kanten af din ejendom nær det første flag og begynde at gå. Gå langsomt og holde en lige linje, indtil du når den modsatte flag. Meter på måler hjulet giver dig længden af din græsplæne i fod eller meter, afhængigt af modellen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com