Hvordan man Megger en Transformer

January 27

Isolering tester resten primært på den generelle tilstand af elektrisk udstyr anvendes til at gennemføre testen. Støv, snavs, fugt, olie, korrosion, vibration, elektriske strømstød, mekanisk trækker og slæbe og andre stressfaktorer bidrage til isolerings levetid, normalt en langsom og støt fald over tid. Fordelingen af isolering truer den resterende levetid af elektrisk udstyr det engang beskyttet. Isolering målinger tillader den erhvervsdrivende til at vurdere elementet test modstand til anden graf, som beskriver den generelle tilstand af varen. Operatøren kan tage de nødvendige skridt til at rette eventuelle uoverensstemmelser. Kun uddannede og passende kompetente personer bør bruge en Megger isolering tester.

Instruktioner

•Sørg for at gratis Megger prøvning instrumentets "test" knappen fra sin låsemekanisme, oprettelse af en forbindelse med teststoffet, en transformer i dette tilfælde.

•Program omskifter til at opfylde kravet om test spænding. Vedhæfte test bly stik til Megger test instrument, derefter til teststoffet. Sørg for at isolere transformeren før montering bly-stik.

•Tryk på knappen "test" til at aktivere den forudindstillede test spænding. Slip knappen "test" efter endt læsning. Evaluere og registrere isolering målinger fra læsning. Bemærk at de kapacitive kredsløb opladet mens de udfører en test vil automatisk decharge uden manuel indgriben. Bemærk at "live kredsløb Advarsel" viser hvis spænding tilbage efter at have afsluttet testen. Observere sikkerhed forsinkelse standard under de første tre sekunder på den første operation læsning inden for de 1.000 volt.

•Tag prøven føre stik, når spændingen rydder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com