Hvordan man montere dekorative reoler

December 15

Generelt bruges til at vise fotografier eller samlinger, dekorative reoler er lys-til midten vægt, og kan normalt monteres med søm og skruer. Dekorative reoler er ikke at forveksle med nytte hylder, som er tungere og mere industrielle. Mest dekorative hylder har opklæbning hardware installeret på bagsiden, der dikterer, hvordan hylden vil blive installeret. Aldrig undervurdere den vægt, der hylder kan holde; at lægge overvægtige varer på hylderne kan forårsage reoler til at falde.

Instruktioner

Montere dekorative reoler

•Indstil hvilken slags installation hardware er placeret på bagsiden af hylden, det være sig savtakket, montering af beslag, eller fremstillede huller i ryggen, at montere skruehoveder eller negle. Inspicere bagsiden af hylde til at se, om der er en hængende wire monteret på bagsiden, svarende til dem, der findes på nogle billedrammer.

•Vælg hvor du vil hænge dekorative reoler. Søgning efter en mur stud ved hjælp af en stud finder for at indsætte skruer eller søm i træ bjælker, der er bag murene. Afgøre, i hvilken højde du vil montere hylden, og mærke det på området stud med en blyant. Installere en skrue eller søm gennem denne plet i den træ stråle, hvor det vil være sikker nok til at hænge singe-mount dekorative hylde. Brug en plan for at sikre hylden er afbalanceret.

•Til hylder med to eller flere hardware mounts på bagsiden, installere den første skrue eller søm i bjælken i den ønskede højde. Hæng hylden på den første skrue eller søm, du har installeret, og hold den usikrede ende af hylden mod væggen. Placere et niveau på hylden, og holde niveauet hylde som du mærke med en blyant hvor anden skrue eller søm skal placeres.

•Tag hylden ned, og installere den anden skrue eller søm. Hvis den anden hængende placering ikke ramt en stråle, kan det være nødvendigt at bruge en toggle bolt eller en plastik anker for at sikre skruen.

•Til hule drywall eller gips, bruge en toggle bolt. Markere området placering på væggen med blyant, som du ville gøre med en bom. Bor et hul til at rumme toggle bolt i drywall. Indsæt Skift bolt, med skruehovedet opad. Skrue toggle bolt indtil det er stramt--en indikation af, at Skift har spredt sig åbner, fungerer som løftestang mod vægt på indersiden af drywall.

•Til gips eller gips, der ikke er hul, bruge plast ankre for at holde monteringsskruer til lys hylder. Bruge plast ankre, der er dimensioneret til at passe skrue til opklæbning hardware. Bore monteringsskrue halvvejs i gips. Trække skruen af hovedet med tænger, forlader en pilot hul i gipsvæg. Placer spidsen af plastik anker i den pilot hul, og forsigtigt trykke det ind i væggen ved hjælp af en hammer. Bore skrue to tredjedele af vejen i anker, forlader skrue for at Rage nok til at hænge reoler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com