Hvordan man montere en bruser stangen på Natursten fliser

June 28

Hvordan man montere en bruser stangen på Natursten fliser

Sten fliser er en smuk tilføjelse til bad, men med det kommer problemet med at monterer bruseren stangen. En foråret spændinger brusebad stang er perfekt til dette program, fordi det ikke kræver nogen huller der skal bores i fliser og kan være installeret eller fjernet med en minimal indsats. Installere en spænding stang kræver ikke præcise målinger; bare en simpel længde er alt hvad du behøver at gøre de rigtige valg.

Instruktioner

•Brug målebånd til at finde ud af længden af dit brusebad, hvor stangen skal placeres. Dette behøver ikke at være meget præcis. Få en generel idé om længden spændingen stangen skal dække. Skriv det ned, så du kan huske nemt, når du kommer til butikken.

•Head ud til et lokale stormagasin. Nogle købmandsforretninger kan have stængerne. Find foråret spænding stænger i afsnittet hardware bad.

•Kontrollér spænding stænger omhyggeligt for en, der opfylder kravene til længden fra din måling. Spænding stænger har de størrelser, de kan dække på pakken i intervaller. Sørg for længden af dit brusebad er inden for rækkevidde, før du vælger en stang.

•Sæt ene ende af spændingen stangen mod begge ender af bruseren væggen. Kontroller, at den er placeret i den højde, du ønsker dit brusebad gardin til at hænge.

•Skub med kraft i anden enden af spænding stangen indtil det begynder at kollapse indad. Når nok af stangen er blevet skubbet at sætte stangen på anden siden af væggen, flytte den til den korrekte placering og langsomt lade den gå. Stangen vil komme tilbage ud, suspendere sig mellem de to vægge.

•Sørg for at sikre spænding stangen er stram før du tilføjer bruseforhænget til det. Foretage justeringer, hvis nødvendigt ved at skubbe stangen tilbage i og flytte den efter behov.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer bruser ringe, skal du placere ringene på før du installerer spænding stangen. Hvis du bruger kroge, er dette unødvendigt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com