Hvordan man montere en Fan til et vindue

January 10

Hvordan man montere en Fan til et vindue

En måde til at cirkulere luften i et værelse uden at tænde air conditionere er at bruge en fan. Boks fans og vinduet fans er tilgængelige i en række størrelser, og de er enkle at montere i en rude hen til bringe i en konstant tilførsel af frisk luft. Selvom vinduet fans er fremstillet specielt til vinduet montering, kan boks fans tilpasses med en lille mængde af hjælp fra nogle affaldstræ. Du behøver ikke at fjerne vindue skærme, når du monterer fans.

Instruktioner

•Åbn op vinduet fuldt ud. Inspicere skærmen vindue sørge for der er ingen huller eller skader. Vinduet åbnes, og du ønsker ikke ubudne insekter. Reparere eller udskifte skærmbilledet efter behov.

•Indstil fan oven på vindueskarmen. De fleste vindue fans sidder lige på nederst styr på vinduet. Hvis du placerer en standard boks fan i vinduet, skal du placere en blok af træ på karmen afsats ikke højere end vinduet spor. Dette vil forhindre, at forreste del af ventilatoren vippe mod rummet.

•Hold fan opretstående og Luk vinduet over blæseren. Vinduesrammen holder blæseren på plads. Nogle vindue fans har side extensions gerne dem til vinduet klimaanlæg. Udvide side extendere som nødvendige for en sikker pasform i vinduet.

•Plug fan netledning i en stikkontakt, der er tættest på vinduet. Du skal muligvis flytte blæseren til et andet vindue for at finde en tættere outlet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com