Hvordan man montere flere hoveder på en Bridgeport mølle

March 3

Tilføje yderligere mill hoveder på en Bridgeport fræsemaskine er ligetil. Mange producenter sælger adaptere til Bridgeport maskiner, der gør det muligt at tilføje en til tre ekstra drill hoveder for maksimal effektivitet. Altid bruge en adapter og nye spindel hoved sæt designet til brug på Bridgeport maskiner til at undgå unødvendige risici og problemer. Efter køb adapter og nye hoveder, er det en ukompliceret sag at skubbe brikker på plads og stram forbindelser mellem mølle og tilføjelser.

Instruktioner

•Lift boring spindel hoved, så at det står over for, og ikke ned. Det er den holdning, at du indstiller mill hoved når lastning maskine med træ. Hvis mill hoved ikke vil bo i denne holdning, vil du nødt til at holde det på plads med den ene hånd eller har en ven, hold det på plads, mens du arbejder.

•Fit R8 taper drive adapter over eksisterende mill spindel hoved. Stram bolten i bunden af kegleformede adapteren med en skruenøgle.

•Fit den justerbare flere spindel hovedet over den koniske adapter. Juster spindel hoveder ind i den ønskede position. Skrue spindel hoveder på plads ved at spænde boltene med en skruenøgle.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com