Hvordan man mursten op en døråbning

November 1

Dækker en døråbning kan være nødvendigt, når du tilføjer til dit hjem eller foretage andre ændringer, der kræver døren til at forsvinde. Indmuring over den gamle dør er en metode til permanent lukke off denne indgang. Metoden virker også hvis du vil tilføje en ny døråbning til dit hjem og har brug at blokere en eksisterende dør eller hvis du blot ønsker at lukke én indgang din familie aldrig bruger. Mursten og mørtel kører bredden og højden af den gamle dør.

Instruktioner

•Tag hængsler fra døren ved at skrue de skruer, der holder hver hængsel til døren. De fleste døre har mindst to hængsler: en i bunden og en anden i toppen. Forsigtigt trække døren fra rammen og sæt den til side.

•Measure bredde og højde på døren. Køb fire træplader--to samme bredde og højde som siderne af døren og to samme bredde og højde som toppen og bunden af døren.

•Indstil, en af de længste boards mod siden af døren. Placer en gipsvæg søm mod bunden af bestyrelsen og hammer det ind i dørkarmen. Hammer søm hver fire inches langs siden. Gentag med de andre tre sider af rammen.

•Pour mørtel i en plastik spand og tilsæt vand nok at mørtelen har en tyk konsistens. Når du tilføjer den rigtige mængde af vand, bør mørtlen har en tekstur ligner peanut butter. Følg producentens retningslinjer for at opnå den korrekte forhold.

•Brug murske til at dække bunden af dørkarmen med en ½-tommer lag af mørtel. Anvende ½ tomme mørtel på den nederste side af dørkarmen. Bruge den samme mængde af mørtel på siden af en mursten og sæt den ind i mørtel, og sørg for det sidder flush mod rammen.

•Arrange et lag af mursten på tværs i bunden af dørkarmen, ved hjælp af mørtel på den ene side af hver mursten og placere et ½-tommer lag på toppen af hver enkelt. Holde stabling mursten, indtil du fylde i dørkarmen. Nogle mursten skal være skåret til at passe.

•Ansigt over murstenene med mørtel, fylde eventuelle huller eller pletter, problem. Anvende mørtel på de tomme pletter med en murske og glat det. Lad mørtel tørre natten over og tjekke for enhver kontraherende. Udfylde hullerne en anden gang og lad det tørre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com