Hvordan man naturligt stopper Rust Fungus på roser

December 6

Hvordan man naturligt stopper Rust Fungus på roser

Syntetiske kemikalier kan bruges til at behandle rust fungus på hjem haven roser, men avlere, der foretrækker naturlige metoder kan hvile forsikrede, der er muligheder. Udnytte naturlige metoder betyder, at du kan beskytte miljøet samtidig skabe mindre potentielle skade til dine roser, som kan lide mere skade fra barske behandlinger. Du kan ofte forhindre rust fungus ved at praktisere konsekvent plante pleje. Kraftig roser er mere i stand til at bekæmpe off og inddrive fra sygdomme end svækkede planter.

Instruktioner

•Kontroller at du køber sunde, sygdomsfri roser før at indføre dem i dit hjem haven.

•Grow din rose planter i løs jord med god dræning for bedste udvikling. Find din roser i fuld soleksponering for optimal udvikling. Sat et mål på mindst seks timer af morgen sollys om dagen som solen aids i tørringsprocessen dug, der fremmer udviklingen af svampeinfektioner gerne rust.

• Kontroller at din steg plante er inficeret med rust fungus før du flytter videre med behandling. Look for orange pletter, der ligner rust, som navnet antyder, på alle dele af din rosenplanter, undtagen blomsterblade og rødder.

•Prune roser til at skabe et åbent center, at resultaterne ensartet luftcirkulation til alle dele af planten som et vigtigt aspekt i aftagende rust problemer.

•Irrigate i morgentimerne, og undgå overhead kunstvanding når det er muligt. Holde efterlader tør så ofte som muligt da stående vand fremmer vækst af rust svampe patogener af Phragmidium arter, efter Clemson University forlængelse.

•Tilføj et lag af muld til området omkring din rosenplanter uden at barkflis at gøre kontakt med stængler af dine roser. Brug en økologisk barkflis som fyrrenåle som barkflis, især når den anvendes hvert forår, hjælper med at forhindre sygdom mens hæmme weed vækst og skadedyrsangreb, der svækker dine roser, forlader dem mere sårbare over for rust sygdom infektion.

•Fjern og ødelægge angrebne plantedele med Sakse til at styre og reducere intensiteten af rust sygdommen og holde det fra at sprede. Indsamle og ødelægge enhver planterester.

•Skru fjerne og ødelægge en hel plante, der er alvorligt inficeret med rust sygdom ved at grave det fra jorden med en spade. Selvom fjernelse ikke kan synes ideel, gavner det andre sunde roser, der er let inficeret udbredelse svampe patogener.

•Sanitize haven udstyr eller værktøjer samt hænder og tøj eller andre materialer, der kommer i kontakt med planter, når de flytter fra en inficeret steg plante til den anden at forebygge sygdom overførsel og kontrol rust i dit hjem haven.

•Applicer naturlige fungicid for alvorlige rust infektioner, der ikke reagerer på andre forvaltningsmetoder. Ansætte brug af svovl fungicid eller kobber fungicid, som disse muligheder omfatter ikke syntetiske komponenter men besidder den kraftfulde behandling nødvendig for at bekæmpe denne udfordrende sygdom. Undgå at bruge svovl til din steg rust sygdom, når temperaturen stiger over 80 grader Fahrenheit til at forhindre plante skade og vælge ikke at anvende kobber fungicider til yngre planter som umodne bladene kan nemt opleve skader, Ifølge Purdue forlængelse.

Tips & advarsler

  • Kontakt din lokale county Udvidelsesagenten eller en licenseret professionel til rådgivning om særlige behandlinger og ansøgningsprocedurer skræddersyet til dit særlige problem og regionen.
  • Altid bære havearbejde handsker, beskyttelsesbriller og beskyttende tøj som en sikkerhedsforanstaltning ved håndtering af skarpe værktøjer eller kemikalier.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com