Hvordan man nød en etage

September 24

Gamle huse er det moderne alternativ for købere udkig efter noget lidt anderledes. Andre husejere er på udkig efter måder at gøre deres nye hjem har charmen af et gammelt hus. En nødlidende gulvet er en populær måde at give en slidt trægulv et nyt udseende eller gøre et nyt gulv til en der ser gamle.

Instruktioner

•Brug kæder, sokker fyldt med møtrikker og bolte, hæle højhælede sko og forskellige andre lignende elementer til at gøre indtryk eller indentions. Den fælles husstand hammer er en anden stor element, der efterlader indtryk ved hjælp af både hovedet og kloen.

•Tag et punkt ad gangen og gå over hele trægulvet forlader mærkerne, som du går. Vær forsigtig, at du ikke ubevidst skaber et genkendeligt mønster mens sørgeligt. Du kan gøre dette ved varierende redskaber i forskellige områder, altid bruge flere forskellige værktøjer til at gøre mærket men varierende de specifikke værktøjer fra det ene område til næste.

•Opret ringe ved at udfylde ren mad dåser med varmt vand og tillader dem at stå på gulvet i forskellige områder i ca 10 minutter. Dette vil efterlade mærket uden at beskadige træet.

•Stain derefter hele gulvet sørge for områderne distressed dukke op helt klart som en mørkere pletten. Lad tørre helt, derefter anvende en beskyttende pels over hele gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com