Hvordan man opbygger åben kabinetter

October 10

Hvordan man opbygger åben kabinetter

En åben kabinettet er simpelthen et skab eller hylde enhed, der ikke har nogen døre. Fordi der er ingen døre til hindrer din visning, er åbne kabinetterne ideelle til visning af samleobjekter og andre elementer, der er værdig til display, såsom porcelæn og sjældne bøger. Bygge din egen åbne kabinetter er et projekt de fleste boligejere kan gennemføre på egen hånd i et par timer. Ikke alene er åben kabinetter forholdsvis enkel at bygge, de kan blive tilpasset passer til din eksisterende home decor ordning.

Instruktioner

•Measure bredde og højde af den plads, hvor du vil placere din åbne kabinettet ved hjælp af et målebånd. Du vil bygge din fryser fra 1 x 10 tommer pine, så dybden af din fryser bliver 10 inches. For en dybere kabinet, erstatte bredere fyrretræsbrædder.

•Klippe to stykker 1 x 10 tommer fyrretræ til den ønskede bredde af din kabinettet ved hjælp af en rundsav. Disse bestyrelser vil være prima og nederst bedømmelseskomite. Klip to stykker 1 x 10 tommer fyrretræ til højden af skabet, minus 2 inches, for sidepanelerne.

•Strømforbrug i standby alle fire boards oprejst på deres længste smalle kanter. Sandwich sidepaneler mellem enderne af prima og nederst bedømmelseskomite at danne en rektangulær ramme. Drive 1 1/2-tommer træ skruer gennem prima og nederst bedømmelseskomite i tykkelsen af sidepaneler til at sikre rammen.

•Klippe et stykke af 1/2-tommer krydsfiner til dimensionerne bredde og højde af dine åbne kabinettet ved hjælp af en rundsav. Dette board vil tjene som bagpanelet til din fryser.

•Lay bagpanelet flad over et åbent ansigt af din fryser ramme. Juster de udvendige kanter af panelet tilbage med kanter af rammen. Drive negle fra en sømpistol ned gennem bagpanel til pine ramme til at fastgøre det.

•Drej åbne kabinettet ramme så den resterende åbne side vender opad. Måle og markere placeringen af din indvendige hylder langs sidepanelerne med blyant. Du kan vælge at installere din hylder med lige store mellemrum eller variere højder for at rumme elementer af forskellige størrelser.

•Brug cirkulæret så for at skære hylder til din fryser. Skær hver hylde fra 1 x 10 tommer pine ved hjælp af bredde-måling af kabinettet, minus 2 inches højde for tykkelsen af sidepanelerne.

•Skub hylderne horisontalt i sted mellem sidepanelerne hvor du lavet blyant mærker. Brug en plan for at være sikker på, at hylderne sidde fladt. Drive negle fra sømpistol gennem side- og bagpaneler i tykkelsen af hylder til at installere dem sikkert.

•Paint eller pletter din udfyldte åbne kabinettet til at matche den eksisterende indretning ordning i dit værelse. Tillad maling eller pletten til at tørre helt, før du fortsætter.

•Monter dine åbne kabinettet på væggen hvis du foretrækker en indbygget look, eller forlade din fryser fritstående. At installere din fryser på væggen, brug en stud finder til at finde væggen studs, og markerer deres positioner på væggen i blyant. Hold skabet med bagpanelet flush mod væggen, og køre 1 1/2-tommer træ skruer gennem bagpanelet ind i væggen studs til at fastgøre den.

Tips & advarsler

  • Tilpasse din udfyldte Åbn kabinettet ved at installere en ramme af dekorative træ trim eller molding omkring ansigtet i rammen. Skåret fire stykker af trim eller molding ved hjælp af en rundsav, og montere dem fladt mod ansigtet af rammen, vedhæfter dem med træ lim og søm fra sømpistol.
  • Altid bære beskyttende øje slid, og udvise forsigtighed, når de opererer elværktøj såsom rundsaven og søm pistol.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com