Hvordan man opbygger ansigtsløse køkkenskabe med europæiske hængsler

September 29

Ansigtsløse kabinetter, mere almindeligt kendt som rammeløse eller europæiske stil kabinetter, er en af de enkleste typer af kabinettet til at bygge. Bygget fra ¾ tommer krydsfiner eller MDF disse slab panel kasser er et godt sted at starte med at lære at bygge kabinetter. Indgået en aftale med europæisk stil, eller cup hængsler, bliver dine døre fuldt justerbare, udlån sig til et meget tilgivende design ideel til gør-det-selv. Du skal bruge et par fælles værktøjer og et ark af krydsfiner eller MDF at komme i gang.

Instruktioner

Opbygning af kabinettet

•Klippe følgende dele fra ¾ krydsfiner eller MDF til at bygge en 24 af 24 tommer reolvæg: to skotter (sidepaneler) 12 af 24 inches; to stykker 12 af 22 ½ inches, en til toppen, en til bunden. en tilbage 22 ½ af 22 ½ inches; en dør 24 24 inches; to hylder 10 ¼ af 23 inches. Bruge en tabel så hvis det er muligt. Læg alle dele til at gøre mest muligt ud af dit materiale. Bruge en rundsav til alle crosscuts 12 inches eller mindre, for sikkerhed.

•Bore to rækker af huller til hylde pins og hængsel plader fra top til bund af skotter--one 2 ¾ tommer fra bagkant og den anden ifølge fabrikantens backset for hængsler. Plads i hullerne efter fabrikantens anvisninger.

•Sæt to skotter til bunden af kabinettet med negle og limen. Det vil være lettest, hvis alle dele stående på deres forreste kant til at rumme tilbage.

•Tilføj top mellem de to skotter, direkte overfor bunden. Lim og søm det på plads.

•Tilføj bagsiden. Det vil passe stramt ind i firkantede åbning, som de øvrige fire dele. Brug kun lidt lim langs kanterne til at undgå en rod i indre af boksen. Tryk på back på plads, indtil det er bare flugter med bagsiden af skotterne. Negle det på plads.

•Predrill og tilføje 1 ¼-tommer skruer gennem skotterne i kanterne af både øverst og nederst på hvert hjørne. Tilføje to eller tre skruer langs hver side af ryggen.

Tilføj dør og hylder

•Præ-boremaskine cup og skrue huller til europæiske hængsel på bagsiden af døren. Se producentens instruktioner for dimensioner. Hullerne er typisk måles i metriske og kræver en særlig smule tilgængelig i de fleste hjem centre eller fra Hafele.com. Brug skabelonen forsynet med din hængsler og sørg for at købe hængsler uden nylon skær, som kræver en specialiseret tryk installere.

•Sæt hængsel base plader til indersiden af skotter i hullerne boret tidligere. Hængslerne vil snap på disse og kan derefter justeres med en stjerneskruetrækker til at få ordentlig funktion.

•Tilføj hylde pins på de ønskede højder i alle fire hjørner af din boks og lægge på hylderne i sted.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com