Hvordan man opbygger bambus peber understøtter

December 4

Peber planter, herunder sød peberfrugt og chile peber, tendens til at have meget sprøde stængler, der er tilbøjelige til at bryde fra vægten af deres egen frugt. Placere en bambus støtte omkring hver peber plante holder sig oprejst og intakt som deres frugter modne. De attraktive understøtter også tilføje interesse og focal points til din vegetabilske haven design. Her er hvordan man laver disse enkle understøtter.

Instruktioner

•Plant din peberfrugter i en plet med fuld sol og rige jord. Space planterne 18 inches fra hinanden i rækker, der er to fødder fra hinanden.

•Du skal bruge to 3-fod høje U-formet bambus stakes for hver støtte. For at støtte, centrere en U-formet staven over en peber plante. Derefter køre hvert ben af staven 10 inches i jorden.

•Tag andet U-formet sats og centrere det på tværs over den første spil (toppen af de to indsatser bør danne et X, når den ses fra oven). Kør hver ben af denne aktiepost 10 inches i jorden. Du skulle nu have en bambus støtte, der danner en kolonne omkring planten og crisscrosses øverst.

•Kontrollér, at hvert ben af støtte er jævnt drevet ind i jorden, og toppen af støtte er niveau. Fastgør derefter, de to stakes sammen af indpakning en 18-tommer stykke af sisal sejlgarn omkring det punkt, hvor toppen af indsatserne cross.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com